Τοπικά

Διεθνής διάκριση για το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη

Μια ακόμη σημαντική διάκριση είχε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη, το οποίο στον διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, έλαβε το χάλκινο βραβείο για το βιολογικό ελαιόλαδο και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία με τον ισχυρισμό υγείας, που σχετίζεται με τις φαρμακευτικές ιδιότητες.

Ειδικά η διάκριση για τον ισχυρισμό υγείας, το πρώτο βραβείο που λαμβάνει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, η οικογενειακή επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια, έρχεται να επιβεβαιώσει το εξαιρετικής ποιότητας, που παράγεται από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Ελαιόλαδου Πηλίου», το οποίο γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές εντός και εκτός Ελλάδας.
Ο υπεύθυνος της επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης δήλωσε πως «για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετείχαμε στον διεθνή διαγωνισμό ανώτερης γεύσης και ποιότητας «London IOOC», που πραγματοποιείται στο Λονδίνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι το «Ελαιόλαδο Πηλίου» απέσπασε για τρίτη συνεχή χρονιά σπουδαίες διακρίσεις. Πρώτον λάβαμε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία του ισχυρισμού υγεία, μια εξέλιξη που αποδεικνύει τις πλούσιες φαρμακευτικές ιδιότητες και σε πολυφαινόλες και άλλα ωφέλιμα στοιχεία, που διαθέτει το ελαιόλαδό μας. Δεύτερον, λάβαμε το χάλκινο βραβείο ποιότητας και γεύσης για το βιολογικό ελαιόλαδο και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε».
Η υψηλή ποιότητα σε γεύση, άρωμα και θρεπτικότητα του Ελαιόλαδου Πηλίου είναι το αποτέλεσμα των σύγχρονων εγκαταστάσεων, που διαθέτει η οικογενειακή επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου», αλλά και των λαχταριστών καρπών της πηλιορείτικης γης, ενώ κρίσιμος είναι ο ρόλος των καινούριων μεθόδων, που ακολουθούνται από την επιχείρηση και οι οποίες συνεχώς εκσυγχρονίζονται.

«Σε μια δύσκολη χρονιά, συνεχίζουμε δυναμικά, ανανεωνόμαστε και είμαστε πάντα στην πρωτοπορία των καιρών, για να παρέχουμε στους πελάτες μας ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας και γεύσης», δήλωσε ο κ. Βολιώτης και πρόσθεσε πως «στοχεύουμε στην ανάδειξη των φαρμακευτικών ιδιοτήτων του ελαιόλαδού μας, στο πλαίσιο της στήριξης και διάδοσης της υγιεινής μεσογειακής διατροφής».
Η οικογένεια Βολιώτη έχει μια πλούσια ιστορία στον χώρο της επεξεργασίας, τυποποίησης και διάθεσης των ελιών. Πρωτοπόρα στην υιοθέτηση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων και πιστή στις αρχές της επαγγελματικής ηθικής και αποτελεσματικότητας, έχει αναπτύξει σχέσεις υγιούς συνεργασίας και άμεσης εξυπηρέτησης με το παραγωγικό και καταναλωτικό κοινό, συνδυάζοντας την ποιότητα των προϊόντων με τις ελκυστικές τιμές.

Το Ελαιοτριβείο ανταποκρίνεται πλήρως στην εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας αλλά και στις νέες απαιτήσεις, που έφερε η αναβάθμιση των διατροφικών αναγκών. Γι’ αυτό και λειτουργεί με τις πιο σύγχρονες μεθόδους λειτουργίας, επενδύοντας σε υποδομές και εξοπλισμό και καλύπτοντας όλες τις τελευταίες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από το 2015 το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έχει ανοίξει τα φτερά του και στο εξωτερικό, όπου το αναγνωρισμένης ποιότητας λάδι κερδίζει αγορές και καταναλωτές σε πέντε χώρες, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Πολωνία και Βουλγαρία. Παράλληλα συμμετέχει σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών και εκπροσώπων της αγοράς του λαδιού. Με αυτόν τον τρόπο το ίδιο το Πήλιο διαφημίζεται διεθνώς για το εξαιρετικό του προϊόν, το λάδι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το