Τοπικά

Διεθνές βραβείο γεύσης για τρία προϊόντα απέσπασε το Τυροκομείο “Καρακάνας”

Με το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2017” βραβεύτηκε το Τυροκομείο “Καρακάνας” στον πρόσφατο διαγωνισμό που διεξήχθη στις Βρυξέλλες από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης & Ποιότητας (International Taste & Quality Institute, iTQi), λαμβάνοντας δυο Χρυσά Αστέρια για τρία από τα προϊόντα του.

Τα προϊόντα Φέτα ΠΟΠ, Κασέρι ΠΟΠ & Μαυροσκορδάτο (Κασέρι με Μαύρο Σκόρδο Κατηχωρίου), στα πέντε διαφορετικά κριτήρια της επιτροπής (1.Πρώτη εντύπωση, 2.Όψη, 3.Οσμή, 4.Υφή, 5.Γεύση), συγκέντρωσαν βαθμολογία πάνω από 80% σε όλα.

Το διεθνές αυτό βραβείο είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelen, Σεφ & Γευσιγνώστες από 17 διαφορετικές χώρες, μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης(Chef’s Club) στην Ευρώπη. “Η επιμονή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία, επιβραβεύεται για άλλη μια φορά από έναν από τους πιο έγκριτους Διεθνείς Οργανισμούς Ποιότητας”, δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Τυροκομείου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το