Τοπικά

Διέρρηξε λογιστικό γραφείο στη Ν.Ιωνία και έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του

Σκηνές από ταινία θυμίζουν όσα διαδραματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα σε λογιστικό γραφείο στη Νέα Ιωνία.  Σεσημασμένος 36χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ουσιών,  διέρρηξε το γραφείο και αφού έκλεψε “ό,τι έβαλε στο μάτι” στη συνέχεια έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του. Ο 36χρονος σήμερα τα ξημερώματα παραβίασε την εξωτερική πόρτα του λογιστικού γραφείου που ανήκει σε 51χρονη και αφαίρεσε ένα λάπτοπ, μία τηλεόραση και δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, συνολικής αξίας 500 ευρώ .
Στη συνέχεια, θέλοντας να καλύψει τα αποτυπώματα του, χρησιμοποίησε τον αναπτήρα του για να βάλει φωτιά στο κτίριο.
Η φωτιά έσβησε με την επέμβαση της Πυροσβεστικής, όπου επτά άνδρες με δύο οχήματα ολοκλήρωσαν την κατάσβεση λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα.
Από τη φωτιά κάηκαν έπιπλα γραφείου, υπολογιστές και γραφική ύλη και οι ζημιές ανέρχονται σε 5.000 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε μετά την έρευνα της αστυνομίας,  ο ίδιος δράστης είχε σπάσει νωρίτερα το πίσω τζάμι αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 36χρονου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος διάφορα έγγραφα όπως την άδεια κυκλοφορίας, τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλεια του οχήματος και δέκα ευρώ.
Ο δράστης εντοπίστηκε με τη χρήση καμερών και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν κοντά στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το