Αθλητισμός

Διέπρεψε η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου – Οι οδηγοί της μετείχαν με επιτυχία σε πανελλαδικούς αγώνες

Φορτωμένοι από αγωνιστικής άποψης ήταν οι δύο τελευταίοι μήνες για το σωματείο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου. Πολλοί οδηγοί του έλαβαν μέρος σε διάφορους αγώνες ανά την Ελλάδα και έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα.

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή του Μίλτου Αγγλόπουλου στο Historic Rally of Greece που κατέλαβε τη 2η θέση στη F2 και την 6η Γενικής. Συνεχίζουμε και ανεβαίνουμε στην Καστανιά όπου έλαβε χώρα ο τελευταίος γύρος των πρωταθληματικών αναβάσεων στην οποία συμμετείχαν δύο αθλητές της ΛΑΒ, ο Αντώνης Σταφυλοπάτης που τερμάτισε 1ος στην κλάση της FST2 κερδίζοντας έτσι για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο της συγκεκριμένης κλάσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και τη 2η θέση στην ομάδα της FS, καθώς και ο Κώστας Βασταρδής, που ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στην FST στην κατάταξη του Κυπέλλου Αναβάσεων Β.Ε. και στο 3ο στην κλάση της FST2.

Oι επιτυχίες συνεχίζονται στον χώρο του Kart αυτή τη φορά στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος karting που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Νέου Ρυσίου με τον Θάνο Χούρλια να παίρνει την 1η θέση στην κατηγορία senior και τον Ραφαήλ Ζουμπουρλή να κατακτά τη 2η θέση στην κατηγορία ΚΖ3.

Τέλος και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα οι αθλητές της Λέσχης Χαλαστάρας Σπύρος, Μαγγιδάς Γιάννης, Καρακατσάνης Κώστας, Αγγλόπουλος Μίλτος, Μακάριος Αποστόλης, Βασταρδής Κώστας και Σταφυλοπάτης Αντώνης έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στην 2η Ανάβαση Ελασσόνας κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών και σαρώνοντας τα κύπελλα, αφού όλοι τους βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όλους…

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί ο Τάσος Μαρμαγκιόλης θα πάρει μέρος στο Drag Racing πρωτάθλημα και η ΛΑΒ του εύχεται καλό αγώνα…
Τέλος, εκτός από τους αθλητές και οι κριτές της Λέσχης έδωσαν δυναμικό «παρών» στους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλία με μια αποστολή 24 ατόμων στο Historic Rally of Greece και 6 ατόμων στην Ανάβαση Ελασσόνας βοηθώντας και εμείς από τη μεριά μας στην ανάπτυξη του motorsport στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Μην ξεχνάμε φυσικά ότι το σωματείο της Λ.Α. Βόλου έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ασφάλτου 2017, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Δεκεμβρίου στο μαγικό βουνό των Κενταύρων. «Σας περιμένουμε όλους» επισημαίνουν τα μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το