Τοπικά

Διευκρινίσεις από τον Συνεταιρισμό Eurotaxi για την κυκλοφορία τις ημέρες του χιονιά

Οδός Δημητριάδος
Οδός Δημητριάδος

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Eurotaxi Volos, Δημ. Φιλίππου δίνει διευκρινίσεις για το πως κινήθηκαν τα ταξί του Συνεταιρισμού τις ημέρες της κακοκαιρίας, ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και τονίζει ότι όποιες θέσεις εκφράζονται στα κοινωνικά δίκτυα από οδηγούς ταξί αποτελούν προσωπικές τους απόψεις και όχι επίσημη θέση του Συνεταιρισμού.

Η ανακοίνωση

Προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού του Δήμου μας και λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη μας τις τελευταίες ημέρες, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστά τα εξής :

Το τηλεφωνικό μας κέντρο παρέμεινε ανοιχτό όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες της θεομηνίας, προσπαθώντας να εξυπηρετήσει κατά προτεραιότητα τα έκτακτα περιστατικά με κάθε κόστος. Ο χρόνος εξυπηρέτησης κάθε διαδρομής ήταν αυξημένος λογω των συνθηκών και τα διαθέσιμα οχήματα μόνο για την Τετάρτη 31/12/14 ήταν μειωμένα, λογω εγκλωβισμού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό – μέλη του Συνεταιρισμού και προπάντων το επιβατικό κοινό για την κατανόηση και την συνεργασία τους κάτω από αυτές τις συνθήκες. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τυχόν ανακοινώσεις – σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν προσωπικές απόψεις και όχι επίσημη θέση του Συνεταιρισμού.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το