Τοπικά

Δίδυμη επιτυχία στον χώρο της υγείας από Βασίλη και Νίκο Σκιαθίτη

Δίδυμη επιτυχία με πολύ υψηλή βαθμολογία σημειώθηκε στο 2ο ΓΕΛ Βόλου με τον Βασίλη και τον Νίκο Σκιαθίτη να δημιουργούν τις βάσεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Μαζί από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το τέλος της σχολικής διαδρομής τα δύο αδέρφια στήριζαν ο ένας τον άλλο.
Μάλιστα και οι δύο διαγωνίστηκαν από την κατεύθυνση υγείας.
Ο Βασίλης Σκιαθίτης με 19.510 μόρια στοχεύει να εισαχθεί στην Ιατρική σχολή.
Σχολιάζοντας τη συνύπαρξή τους ο Βασίλης είπε πως «ο αδελφός μου σε μια απαιτητική χρονιά με στήριξε γνωστικά και ψυχολογικά. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο για να γίνει καλύτερος».
Ο Νίκος Σκιαθίτης με 17.400 μόρια από την κατεύθυνση υγείας στοχεύει να εισαχθεί στο τμήμα Βιολογίας. «Μου αρέσει πολύ η βιολογία, γιατί είναι πολύ αντικειμενική επιστήμη, μαθαίνεις πώς δουλεύει ο κόσμος χωρίς να κοιτάς μέσα από κάποιο συγκεκριμένο πρίσμα. Η βιολογία είναι ο πρώτος μου στόχος και αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική αύξηση στη βάση εισαγωγής πιστεύω ότι πετυχαίνω τον στόχο μου».
Ο ίδιος πρόσθεσε πως «σε πολλά σημεία ήταν σημαντικό ότι μπορούσαμε να αλληλοβοηθηθούμε, να κάνουμε ο ένας ερωτήσεις στον άλλο, καθώς ο καθένας μας είχε τα δυνατά και αδύνατα σημεία. Η συνεργασία μας μάς βοήθησε όχι μόνο στα μαθήματα, αλλά και στην ψυχολογία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το