Τοπικά

Δίδυμη χαρά από το 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

 

Δίδυμη χαρά προήλθε χθες από το 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας. Η Ανατολή και ο Ρήγας Πλαγεράς με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν, ελπίζουν να εισαχθούν στα Τμήματα που επιθυμούν.
Η Ανατολή Πλαγερά με 17.725 μόρια κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία στο σχολείο, και, όπως τόνισε, στοχεύει να εισαχθεί σε τμήμα Δημοσιογραφίας. «Είμαι χαρούμενη που με τον αδελφό μου καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας» είπε η ίδια και πρόσθεσε πως «η δημοσιογραφία άρχισε να μου αρέσει ως επάγγελμα από το γυμνάσιο, μάλιστα μου αρέσει περισσότερο το κοινωνικό κομμάτι του συγκεκριμένου επαγγέλματος».
Μάλιστα σημείωσε «κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών δεν είχαμε άγχος, καθώς δεν είχαμε πίεση από το οικογενειακό περιβάλλον. Επίσης είχαμε την επιτυχία με τη μεγαλύτερη αδελφή που εισήχθη στη μουσικολογία».
Από την πλευρά του ο Ρήγας Πλαγεράς που συγκέντρωσε 15.575 μόρια, είπε πως στοχεύει να εισαχθεί στη Σχολή Ευελπίδων, ένας στόχος που φαίνεται να επιτυγχάνεται, καθώς από πέρυσι έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1.000 μόρια.
Μπορεί να έδωσαν εξετάσεις από διαφορετικές κατευθύνσεις, τη θετική ο Ρήγας και τη θεωρητική η Ανατολή, ωστόσο, όπως ανέφερε ο Ρήγας, «μεταξύ μας δίναμε θάρρος ο ένας στον άλλο. Με την αδελφή μου είμαστε μαζί από το Νηπιαγωγείο με εξαίρεση δύο χρόνια στο Γυμνάσιο, που είχα πάει σε άλλο σχολείο».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το