Αθλητισμός

Διατηρήθηκε στην προεδρία της ΕΠΣΘ ο Τ. Μπατζιάκας, αναδιάρθρωση στο Δ.Σ.

Μπατζιάκας

Στην προεδρία της ΕΠΣΘ παράμεινε ο κ. Τάσος Μπατζιάκας, καθώς το Δ.Σ. της Ένωσης δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του. Ομόφωνα τα μέλη τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του ως πρόεδρος της ΕΠΣΘ. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου υπήρξαν σημαντικές αλλαγές. Συγκεκριμένα…

…ο κ. Κώστας Θεοδώρου με ψήφους 7-3 έναντι του κ. Χαράλαμπου Πάσχου εκλέχθηκε Α’ Αντιπρόεδρος, ενώ επίσης με ψήφους 7-3 ο κ. Απόστολος Τζοβάρας έναντι του κ. Αγγελόπουλου εκλέχθηκε Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ.
Γενικός γραμματέας εκλέχθηκε ομόφωνα (10-0) ο κ. Βασίλης Κανάβας (καθαιρέθηκε ο κ. Αντώνης Ακτσιαλής, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό), ενώ διατηρήθηκε στη θέση του ταμία ο κ. Δημήτρης Καραβάς με 8 ψήφους και δύο λευκά.
Αναπληρωτής ταμίας εκλέχθηκε ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης και αναπληρωτής γραμματέας ο κ. Γιώργος Κουτσουνίδης, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος και για τις μικτές ομάδες της Ένωσης, όπως και για τις Ακαδημίες. Ο κ. Λευτέρης Τασιόπουλος ορίστηκε από το Δ.Σ. ως πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΘ, ενώ ο κ. Βασίλης Κανάβας παρέμεινε πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος.

Πηγή: goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το