Τοπικά

Διαθέσιμα και πάλι ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα της Θεσσαλίας για τους άνω των 75

Μετά από αρκετές ημέρες που ουσιαστικά το σύστημα ήταν “κλειστό”, άνοιξε από το πρωί του Σαββάτου και πάλι η διαθεσιμότητα για ραντεβού, για τους άνω των 75 ετών που επιθυμούν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Πλέον η διαθεσιμότητα δεν είναι μόνον στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας αλλά και στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, Γενικό και Πανεπιστημιακό. Υπενθυμίζεται πως στα τρία συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα διενεργείται εμβολιασμός με τα εγκεκριμένα εμβόλια πλην αυτό της Astra Zeneca που χρησιμοποιείται για τις ηλικίες από 60 έως 64 και γίνεται στα άλλα επαρχιακά εμβολιαστικά κέντρα της Λάρισας.

Προς το παρόν πάντως, το ραντεβού δίνεται σχεδόν ενάμιση και πλέον μήνα μετά από σήμερα, δηλαδή από τα μέσα Απριλίου για τη πρώτη δόση και τέλη Απριλίου – αρχές Μαΐου για τη δεύτερη.
Ανάλογη διαθεσιμότητα υπάρχει και στα εμβολιαστικά κέντρα όμορων νομών που εξυπηρετούν και τη Λάρισα, δηλαδή του Αλμυρού και του Παλαμά – Καρδίτσας.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή η εμβολιαστική διαδικασία γίνεται για τους άνω των 75 ετών, τους από 60 έως 64 ετών και τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας. Τα ραντεβού μπορούν να κλείνονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://emvolio.gov.gr, με τον ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ και τα στοιχεία TAXIS του ενδιαφερόμενου.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το