Τοπικά

Διάθεση αλατιού από κεντρικά σημεία του Βόλου ενόψει του νέου χιονιά

Η οδός Ερμού δεν έχει καθαριστεί πλήρως
Η οδός Ερμού δεν έχει καθαριστεί πλήρως

Εν όψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, με βάση τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, που αναμένεται να πλήξει Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Ιανουαρίου, και πάλι την περιοχή του Βόλου, από το Δήμο Βόλου γίνεται γνωστό ότι θα διατίθενται ποσότητες αλατιού για προσωπική χρήση των πολιτών (πεζοδρόμια, στενοί δρόμοι κ.λ.π.) σε κεντρικά σημεία της πόλης και των δημοτικών ενοτήτων.
Τα σημεία αυτά είναι:
Για την πόλη του Βόλου, στα προαύλια των Ιερών Ναών Αγ. Νικολάου, Αγ. Βασιλείου, Αγ. Κωνσταντίνου, Αγ. Δημητρίου, Αγ. Τρύφωνα Νεάπολης και στο Δημαρχείο Βόλου.
Για τη Νέα Ιωνία, στο πρώην Δημαρχείο και στα προαύλια των Ι.Ν Ευαγγελιστρίας και Αγ. Βαρβάρας
Διάθεση θα γίνεται, επίσης, από τα κατά τόπους δημοτικά κατασηματα στην Αγριά, τη Νέα Αγχίαλο και την Πορταριά, απ’ όπου θα προμηθεύονται αλάτι και οι κάτοικοι των όμορων οικισμών.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται οτι “η Δημοτική Αρχή του Βόλου ζητεί τη συνεργασία και τη συμμετοχή των πολιτών για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων ανακύψουν, που αναφέρονται απλώς στην ατομική τους ευθύνη έναντι του συνόλου και ασφαλώς όχι στην υποκατάσταση των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης του Δήμου και άλλων υπηρεσιών”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το