Τοπικά

Διασωληνώθηκε o 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Βασσάνη

Ένας 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου, όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης 21χρονου οδηγού, συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 43χρονη, στη διασταύρωση των οδών Βασσάνη με Δημ. Γεωργιάδου.

Ο 17χρονος διασωληνώθηκε, καθώς φέρεται να έχει υποστεί κάταγμα στο γόνατο και χτύπημα στο κεφάλι. Η κατάστασή του θεωρείται σταθερή και υπάρχει αισιοδοξία των γιατρών για την ανάρρωσή του. Σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δίκυκλο μοτοποδήλατο κινούμενο χθες γύρω στις 11.30 το πρωί επί της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου με κατεύθυνση από την οδό Μακρινίτσης προς την οδό Κρίτσκη, έχοντας στην πορεία του ρυθμιστική πινακίδα Ρ-1 (υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας), συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧΕ ιδιοκτησίας και οδηγούμενο από ημεδαπή 43 ετών, το οποίο κινούνταν επί της οδού Βασσάνη, με κατεύθυνση από την οδό Αναλήψεως προς την οδό Μαγνήτων. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του συνεπιβάτη του δίκυκλου, αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας 17 ετών, και τις υλικές ζημιές και των δύο οχημάτων. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου νοσηλεύεται, ενώ πραγματοποιήθηκε αλκοολομέτρηση και στους δύο οδηγούς με τη χρήση ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής (αλκοολομέτρου), με αρνητικό αποτέλεσμα. Και οι δύο επιβαίνοντες στο δίκυκλο φέρονται να μην φορούσαν προστατευτικά κράνη, ενώ ερευνάται αν είχε ο οδηγός δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας.

Share
Ετικέτες: 17χρονοςτροχαίο

Πρόσφατα άρθρα

Αθλήτρια του χόκεϊ επί πάγου έμεινε παράλυτη μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τον θανατηφόρο τραυματισμό του Άνταμ Τζόνσον – παγοπέδιλο αντιπάλου…

1 Δεκεμβρίου 2023

Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας το Αγία Άννα-Ολυμπιακός Β.

Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας το προγραμματισμένο για αύριο ματς Αγία Άννα-Ολυμπιακός Βόλου. Η ΕΠΣΘ κατέληξε…

1 Δεκεμβρίου 2023

Το σύνδρομο του «λευκού πνεύμονα»: Η μυστηριώδης πνευμονία εμφανίστηκε και σε χώρες της Ευρώπης και τις ΗΠΑ

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στην Κίνα, την Ευρώπη αλλά και την Αμερική καθώς τα…

1 Δεκεμβρίου 2023

Συνετρίβη ελικόπτερο σε δρόμο της Μαδρίτης – Δείτε βίντεο

Ελικόπτερο συνετρίβη σήμερα στον Περιφερειακό της Μαδρίτης, μετέδωσε το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Efe. Όπως μεταδίδει…

1 Δεκεμβρίου 2023

Άγριος καυγάς μεταξύ μαθητριών γυμνασίου: 3 κοπέλες επιτέθηκαν σε 14χρονη – Κατέγραφαν το συμβάν σε κινητό

Άγριος καυγάς μεταξύ ανήλικων μαθητριών σημειώθηκε την Πέμπτη, μετά από σχολική εκδρομή στο Ηράκλειο Κρήτης.…

1 Δεκεμβρίου 2023

Πιο δημιουργικά και περισσότερο διασκεδαστικά φέτος τα Χριστούγεννα στο Fashion City Outlet με το LEGO XMAS TREE έξω από το κατάστημα Μουστάκας!

Η Lego και το κατάστημα παιχνιδιών Μουστάκας στο Fashion City Outlet κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα…

1 Δεκεμβρίου 2023