Τοπικά

Διαψεύδουν την επίθεση των πιτ μπουλ πατέρας και γιος από τα Φάρσαλα και μηνύουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ

Διαψεύδει την επίθεση πιτ μπουλ σε βάρος τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ μετά από προτροπή πατέρα και γιου στα Φάρσαλα, το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση για λογαριασμό των τελευταίων. Μάλιστα, προειδοποιεί ότι οι εντολείς του θα προβούν στην υποβολή μηνύσεων:

Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη από την δικηγορική εταιρεία «Ε. ΜΙΛΙΛΗΣ – Π. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ»:
Ενημερωθήκαμε σήμερα από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και από την ιστοσελίδα σας, για συμβάν δήθεν γενόμενο την 06-04-2020, ημέρα Δευτέρα, στην περιοχή των Φαρσάλων Λαρίσης, και ειδικότερα στο χωριό Μεγάλο Ευύδριο Φαρσάλων.

Εκπροσωπώντας το Δικηγορικό μας Γραφείο τους δύο αναφερόμενους κκ Δημακόπουλο Βασίλειο και Κωνσταντίνο, δηλώνουμε ρητώς πως ουδέποτε έλαβε χώρα το αναφερόμενο συμβάν και ουδεμία σχέση έχουν τα καταγγελλόμενα σε βάρος τους, ενώ δε, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και τα ακριβή πραγματικά περιστατικά. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, οι εντολείς μου προτίθενται να προβούν και υποβάλλουν σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά των άνω τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και κατά παντός υπευθύνου, επίσης και κατά του Προέδρου/εκπροσώπου των τεχνικών, κο Βασίλειο Μητροδήμο, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός τους.

Είναι αδιανότητο σε μια εποχή που ο παγκόσμιος ιστός μας δοκιμάζεται, να λαμβάνουν χώρα απόπειρες αποκοπής του ρεύματος σε ιδιώτες, οι οποίοι είχαν ήδη προβεί σε ρύθμιση και τακτοποίηση των όποιων οφειλών τους.

Επαφιόμαστε μόνο στις Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές και στην Κρίση τους.
Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε το παρόν, ως υποχρεούστε σε απάντησή μας, στην χθεσινή ειδησεογραφική αναδημοσίευσή σας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το