Αθλητισμός

Διαπρέπει η Κοφίδη

Η συγχρονίστρια του ΝΟΒΑ Βασιλική Κοφίδη διαπρέπει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων, στο οποίο μετέχει ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος. Μετά την πρόκρισή της στον τελικό του ομαδικού, τα κατάφερε περίφημα μαζί με τις συναθλήτριές της και στο αγώνισμα του Κόμπο. Έτσι και εκεί η Εθνική θα δώσει το «παρών» στον τελικό. Επίσης, χθες έλαβε μέρος και στις φιγούρες.

Αναλυτικότερα, την 5η θέση στον προκριματικό του Κόμπο πήρε η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων της συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στο Βελιγράδι και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος.
Οι Βασιλική Κοφίδη του ΝΟΒΑ και οι: Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Ιλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου εκτέλεσαν με χάρη και αρμονία το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 84,1667 β. και έμειναν πίσω από την 4η Ιταλία για λίγο (περίπου μισό του βαθμού). Την πρώτη θέση στον προκριματικό του Κόμπο πήρε η Ρωσία με 90,0333 β., τη δεύτερη η Ουκρανία με 87,8333 β. και την τρίτη η Ισπανία με 86,3333 β.
Η Κοφίδη έλαβε μέρος χθες και στις φιγούρες, έχοντας αξιόλογη παρουσία με 70.0714 βαθμούς. Σήμερα θα αγωνιστεί με την Εθνική στον τελικό του ομαδικού, ενώ αύριο Κυριακή θα γίνει ο τελικός στο Κόμπο.

Οι «μικροί» κολυμβητές του ΝΟΒΑ

Δύο μετάλλια ο Λαθουράς στην κολύμβηση
Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΝΟΒΑ συμμετείχε στους Πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών με 12 μελή αποστολή πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Μάλιστα, κατέκτησε και δύο μετάλλια (αργυρό και χάλκινο) με τον Γιώργο Λαθουρά, που ήλθε 2ος στα 200 μέτρα ελεύθερο και 3ος στα 100 μέτρα ελεύθερο, στα αγόρια 10 ετών.
Οι αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο 16-18/6/2017 στο Χαϊδάρι για τις ηλικίες 9-10 ετών και στο Περιστέρι για τις ηλικίες 11-12 ετών, με τη συμμετοχή 1850 αθλητών-τριων από όλη την Ελλάδα. Η αποστολή του ΝΟΒΑ ήταν η εξής:
Αγόρια 9 ετών: Τουλούδης Ιωάννης. Κορίτσια 10 ετών: Πίσπα Νινέττα. Αγόρια 10 ετών: Λαθουράς Γεώργιος, Τριανταφυλίδης Στέφανος, Κατοίκος Ιωάννης, Τακτικός Άγγελος, Τσούνης Γεώργιος. Κορίτσια 11 ετών: Βαΐτση Ελένη. Αγόρια 11 ετών: Καρρόπουλος Γεώργιος, Κασανδρινός Αλέξανδρος, Κουτσελίνης Βασίλειος. Αγόρια 12 ετών: Πασά Τζεμάλ.
Τα παιδιά συνόδευσαν οι προπονητές Παπουτσής Αλέξανδρος και Μπέλλου Ειρήνη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνισή τους, η οποία είναι άκρως ενθαρρυντική για το μέλλον, απευθύνει ο πρόεδρος κ. Χρήστος Γεροβασίλης και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΒΑ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το