Τοπικά

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων την Τρίτη 17/03/2020 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 17/03/2020 και ώρες 10:00 – 14:00 στην Αργαλαστή στο κτίριο του ΚΕΓΕ (απέναντι από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής) .
Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσής τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου ή υπεύθυνη δήλωση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει οι δικαιούχοι:
• να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων τους
τηρώντας αυστηρά την ημέρα και ώρα που τους έχει υποδειχθεί κατά την ενημέρωση τους (τόσο τηλεφωνική όσο και με SMS)
• να αποφύγουν την παρουσία μικρών παιδιών στο χώρο της διανομής
• να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού ιδιαίτερα όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων και την τήρηση της διαδικασίας παραλαβής των προϊόντων

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα από τους δικαιούχους για την μεταφορά των προϊόντων τους, προσερχόμενοι με μεταφορικό μέσο ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ/FEAD στα τηλέφωνα: 24230 -55655 24230-33123

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το