Τοπικά

Διανομή προϊόντων επισιτιστικής βοήθειας αύριο στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων αύριο Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα γίνει από τις 10.30 έως τις 15.00 στο πάρκιν κάτω από το Δημαρχείο Ζαγοράς.
Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στον χώρο μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής τους, για την ώρα προσέλευσής τους.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή.
Η εξουσιοδότηση δεν θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.
Το πληροφοριακό υλικό με τα είδη και τις ποσότητες, που θα παραλάβουν οι δικαιούχοι, προς ενημέρωσή τους, θα βρίσκεται αναρτημένο στον χώρο της διανομής.
Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορωνοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.
Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση και παραμονή των ωφελουμένων στον χώρο της διανομής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το