Τοπικά

Διανομή αμνοεριφίων από την ΕΒΟΛ σε φορείς και δήμους της Μαγνησίας

Διανεμήθηκε σήμερα το πρωί, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, σε Δήμους και φορείς, ένα μέρος των 700 περίπου αμνοεριφίων που προσφέρει ο Αγροτικός Σύλλογος Βόλου και η ΕΒΟΛ, για το τραπέζι οικονομικά αδύναμων πολιτών. Η διανομή έγινε στον προαύλιο χώρο της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων προς δύο περιφερειακούς Δήμους, την Πρόνοια της Π.Ε. και συλλόγους πολυτέκνων, τριτέκνων κλπ.

Όπως επεσήμανε ο υπεύθυνος του οικονομικού τμήματος της ΕΒΟΛ, Βαγγέλης Οικονόμου, σήμερα παραδόθηκαν αμνοερίφια σε φορείς, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου και μέσα στην ημέρα θα δοθούν και στο Δήμο Βόλου. Χτες, Μ. Τρίτη, δόθηκαν αμνοερίφια στους Δήμους Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού, στην Μητρόπολη Δημητριάδος και στη Διεύθυνση Αστυνομίας.

«Ο πρόεδρός μας κ. Νικήτας Πρίτζος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και όλη η οικογένεια του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου και της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, για άλλη μια φορά στέκονται δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος της ΕΒΟΛ, τόνισε ότι σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρεοπωλών Ν. Μαγνησίας, έχουν δοθεί περίπου 700 αμνοερίφια σε φορείς του νομού και εξήγησε ότι η κίνηση αυτή έγινε για να βοηθηθούν τρεις ομάδες πληθυσμού:

Οι πολίτες που δεν μπορούν, λόγω οικονομικών δυσκολιών, να εξασφαλίσουν το Πασχαλινό τους τραπέζι, οι κρεοπώλες του Ν. Μαγνησίας, που δίνουν καθημερινό αγώνα, όπως και η ΕΒΟΛ, ώστε να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό του Βόλου ελληνικά και ποιοτικά προϊόντα, αλλά και οι κτηνοτρόφοι της Μαγνησίας που περνούν δύσκολες στιγμές. (τα αμνοερίφια είναι απολειστικά από κτηνοτρόπους της Μαγνησίας)

Ο κ. Οικονόμου ευχήθηκε εκ μέρους του Α.Σ. Βόλου και της ΕΒΟΛ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και συμπλήρωσε ότι η ΕΒΟΛ θα είναι πάντα, στο μέτρο του δυνατού, δίπλα στους συμπολίτες, ανταποδίδοντας την αγάπη, την προτίμηση και τη στήριξη του καταναλωτικού κοινού «γιατί ο Συνεταιρισμός είναι μια οικογένεια, η δική μας οικογένεια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το