Τοπικά

Διαμαρτύρονται οι περίοικοι του χειμάρρου Κραυσίδωνα – Γεμάτη με κλαδιά η κοίτη λίγες μέρες μετά τον καθαρισμό της 

Διαμαρτύρονται περίοικοι της Ζάχου και της Καραμπατζάκη για την κατάσταση στον Κραυσίδωνα και τις εργασίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ύψος της περιοχής κοντά στη Γιάννη Δήμου. Εκφράζουν απορίες και ζητούν απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την κοπή των δέντρων, αλλά και για άλλα θέματα.
Πριν καιρό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μέσα στον χείμαρρο Κραυσίδωνα με τον καθαρισμό του και ουσιαστικά την εκβάθυνσή του. Ο χείμαρρος καθαρίστηκε από φερτές ύλες, χώματα, πέτρες, κλαδιά, χόρτα και ό,τι αντικείμενα είχαν πεταχτεί κατά καιρούς.


Περίοικοι της Ζάχου στο ύψος της Γιάννη Δήμου εκφράζουν τις απορίες τους γιατί δεν προχώρησαν οι εργασίες καθαρίσματος του χειμάρρου και στη δική τους περιοχή και συγκεκριμένα στη Ζάχου από τη γέφυρα της Γ. Δήμου και πάνω και κάνουν λόγο για αδικία.

Επίσης αρκετοί επικοινώνησαν με την εφημερίδα και ρωτούσαν για ποιον λόγο οι εργασίες κλαδέματος των δέντρων στους παρόχθιους δρόμους σταμάτησαν στην Αγίου Γερασίμου και στο ύψος της σιδερένιας γέφυρας.
«Κλάδεψαν τα δέντρα στη Ζάχου και στην Καραμπατζάκη, αλλά και στη Μητροπολίτου Ιωακείμ, συνέχεια της Καραμπατζάκη άνω της Παρασκευοπούλου, και οι εργασίες έφτασαν έως την Αγίου Γερασίμου» επισήμανε κάτοικος της περιοχής.


Ένα ακόμα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις εργασίες κλαδέματος των δέντρων στους παρόχθιους δρόμους ήταν ότι γέμισε πάλι ο χείμαρρος με κλαδιά, ενώ λίγες μέρες πριν είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού του Κραυσίδωνα.

«Από τη μία καθάρισαν τον χείμαρρο και από την άλλη τον ξαναγέμισαν με μεγάλα κλαδιά από το κλάδεμα των δέντρων σε Ζάχου και Καραμπατζάκη. Προχώρησαν σε εργασίες χωρίς να συνεννοηθούν υπηρεσίες μεταξύ τους. Πρώτα έπρεπε να γίνει το κλάδεμα των δέντρων και μετά ο καθαρισμός του Κραυσίδωνα» ανέφερε περίοικος.
Περίοικοι της Καραμπατζάκη και συγκεκριμένα στο ύψος που γίνεται κάθε Τετάρτη η λαϊκή αγορά ένδυσης και υπόδησης διαμαρτύρονται για την κατάσταση που συναντούν κάθε μεσημέρι μετά τη λήξη της λαϊκής αγοράς.
«Σακούλες και χάρτινα κουτιά φτάνουν έως τις πόρτες των σπιτιών μας. Αυτό είναι το λιγότερο, αφού καθαρίζουν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας τα μεσημέρια. Τις σακούλες και τα κουτιά όμως που πέφτουν στον χείμαρρο ποιος θα τα μαζέψει; Κρίμα διότι ο χείμαρρος είχε καθαριστεί πρόσφατα» τόνισε περίοικος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το