Τοπικά

Διαμαρτύρονται οι περίοικοι της Ρ. Φεραίου-Περραιβού – Προβλήματα στην περιοχή ζητούν λύση (photos)

Διαμαρτυρίες περιοίκων της Ρήγα Φεραίου με Περραιβού για την κατάσταση που επικρατεί πολλούς μήνες στη γειτονιά τους, μια περιοχή που φιλοξενεί κατά περιόδους, όπως την τρέχουσα, λαϊκή αγορά οπωρολαχανικών και υπόδησης-ένδυσης. Πεζοδρόμια απροσπέλαστα λόγω εμποδίων, χόρτων και κλαδιών, εγκαταλειμμένα οικόπεδα μέχρι και αυτοκίνητο παρατημένο είναι από τα προβλήματα που αναφέρουν ζητώντας άμεση λύση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αναγνώστες της εφημερίδας διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά τους στην περιοχή της Ρήγα Φεραίου με Περραιβού και ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες λύση.
Οι ίδιοι κάνουν λόγο για εγκατάλειψη μιας περιοχής, η οποία κατά περιόδους επιβαρύνεται από τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς οπωρολαχανικών, αλλά και ένδυσης-υπόδησης.
Οι περίοικοι κάνουν λόγο για απροσπέλαστα πεζοδρόμια από τα χόρτα και τα κλαδιά των δέντρων, αλλά και γεμάτα σκουπίδια, εγκαταλειμμένα και χορταριασμένα οικόπεδα που αποτελούν εστίες μόλυνσης και καταφύγιο για τα ποντίκια κ.ά.

Η «Θ» βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή καταγράφοντας με τον φωτογραφικό φακό τις ελλείψεις και τα προβλήματα της περιοχής.
Στη γωνία Μαγνήτων με Περραιβού και δίπλα από τους κάδους υπάρχει ένας σωρός από κλαδιά δέντρων και χόρτα από παρακείμενο οικόπεδο που ήταν εγκαταλειμμένο για μήνες, αποτελώντας εστία μόλυνσης και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Στο ίδιο σημείο έχουν πεταχτεί κομμάτια από κόντρα πλακέ, ξύλινα δοκάρια και παντζούρια, σκουπίδια και γυάλινες κατασκευές.
Στη συμβολή Μαγνήτων και Περραιβού για τις ανάγκες των οπτικών ινών είχε κατασκευαστεί πριν αρκετό καιρό βάση για να φιλοξενήσει την ντουλάπα σαν αυτές που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά πεζοδρόμια της πόλης. Για κάποιον λόγο μεταφέρθηκε κατά ένα μέτρο περίπου και η βάση παραμένει στο πεζοδρόμιο, η οποία είναι επικίνδυνη για τους περιπατητές.


Στην ίδια περιοχή ένα αυτοκίνητο με πινακίδες έχει εγκαταλειφθεί και δεν έχει μετακινηθεί για μήνες, ενώ σύμφωνα με περίοικους έχει γίνει καταφύγιο για ποντίκια…
Το πεζοδρόμιο της Περραιβού με Ρήγα Φεραίου είναι απροσπέλαστο από τα χόρτα και τα κλαδιά από τα δέντρα, που δεν επιτρέπουν στους περιπατητές να διέλθουν, αφού φτάνουν μέχρι χαμηλά, ενώ είναι και γεμάτο με σκουπίδια και απαιτείται άμεσα καθαρισμός.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το