Τοπικά

Διαμαρτυρίες περιοίκων για υποβάθμιση τετραγώνου στην Περραιβού (photos)

Σε ένα μόλις τετράγωνο συγκεντρωμένες παθογένειες και συμπεριφορές που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, τσαλακώνουν την εικόνα του δημόσιου χώρου, δημιουργούν προβλήματα σε περιοίκους και διερχόμενους.


Συγκεκριμένα επί της οδού Περραιβού, μεταξύ των οδών Μαγνήτων και Ρήγα Φεραίου, ο πεζός θα δει πρώτον, τοίχους από σπίτια να έχουν γεμίσει με συνθήματα. Παράλληλα, δεύτερον, ένα αγροτικό αυτοκίνητο να είναι αφημένο στο ίδιο σημείο εδώ και μήνες και σύμφωνα με περιοίκους έχει γίνει σε εστία μόλυνσης. Οι ίδιοι τονίζουν την ανάγκη μετακίνησης του οχήματος το οποίο, πάντως, διαθέτει πινακίδες.


Σημειώνεται επίσης ότι στη συμβολή των οδών Περραιβού-Μαγνήτων υπάρχει μια κατασκευή με μια πινακίδα που όπως φαίνεται δεν χρησιμεύει σε κάτι. Είχε, μάλλον, χρησιμεύσει για λίγες μέρες και μετά, προφανώς, εγκαταλείφθηκε, αφού έγινε αντίστοιχη κατασκευή σε διπλανό σημείο (προφανώς δεν άρεσε, δεν βόλευε η πρώτη θέση), κάποια μπάζα παραμένουν ακόμη εκεί, ενώ υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος για τους διερχόμενους πεζούς και κυρίως για παιδιά, να πέσουν πάνω, αν δεν προσέξουν και κατά βάση μαμάδες με καροτσάκια ή ΑμεΑ.


Οι περίοικοι αναφέρουν ότι για τα παραπάνω ζητήματα θα πρέπει να υπάρξουν άμεσα διορθωτικές παρεμβάσεις, λαμβανομένου μάλιστα υπόψη ότι στην περιοχή λειτουργεί κάθε Παρασκευή λαϊκή αγορά, οπότε αυξάνεται η επισκεψιμότητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το