Τοπικά

Διαμαρτυρίες για τα προγραμματισμένα δρομολόγια στο τρενάκι του Πηλίου που ακυρώθηκαν

Αναστάτωση σήμερα στις Μηλιές καθώς δεν εκτελέστηκαν τα προγραμματισμένα δρομολόγια για το τρενάκι του Πηλίου με αποτέλεσμα οι επισκέπτες που είχαν προπληρώσει για τη διαδρομή να διαμαρτύρονται.  Οι επαγγελματίες της περιοχής τονίζουν σε ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  πως δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση από τον ΟΣΕ τόσο προς τους ίδιους όσο και προς τον κόσμο.  Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται και ζητούν να μάθουν ποιος είναι  ο υπεύθυνος για την ακύρωση των προγραμματισμένων δρομολογίων ενώ διερωτώνται αν ο κόσμος θα πάρει πίσω τα χρήματά του για τα δρομολόγια που δεν εκτελέστηκαν.

Η σχετική ανάρτηση:

«Με μεγάλη λύπη κι απογοήτευση σήμερα διαπιστώσαμε πως το τρενάκι του Πηλίου δεν έκανε τα προγραμματισμένα του δρομολόγια.Το χειρότερο είναι πως δεν ενημερωθήκαμε εγκαίρως ούτε οι επαγγελματίες, οι οποίοι επενδύουμε σε επιπλέον προσωπικό για την εξυπηρέτηση του κόσμου, αλλά ούτε και ο κόσμος που είχε ήδη προπληρώσει τα εισιτήρια του για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Το αποτέλεσμα ήταν να βρισκόμαστε εμείς απολογούμενοι προς τον κόσμο αφού όσοι ήταν να αναχωρήσουν από Μηλιές έκαναν τα παράπονά τους σε όποιον έβρισκαν εύκαιρο με την ελπίδα να πάρουν μια απάντηση. Απάντηση όμως δεν έχει δοθεί από τα γραφεία του ΟΣΕ όπως και καμία ειδοποίηση για την ακύρωση των προγραμματισμένων και προπληρωμένων διαδρομών. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε κύριοι υπεύθυνοι μια απάντηση για τον λόγο που ακυρώθηκαν τα σημερινά και πιθανότερα και τα αυριανά δρομολόγια.Γιατί όσο αφορά τη ζήτηση και την προσέλευση του κόσμου είναι περισσότερη από οποιαδήποτε άλλη χρονιά, ενώ την περασμένη χρονιά ξεπέρασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Οπότε μην μπείτε καν στον κόπο να δικαιολογήσετε αυτήν την ακύρωση στην έλλειψη ζήτησης.
Περιμένουμε μια απάντηση για τον κόσμο που εμείς συναναστρεφόμαστε καθημερινά και απολογούμαστε γι’ αυτήν την κατάσταση χωρίς να φταίμε.
Θα συνεχιστούν τα δρομολόγια κανονικά αύριο και τα επόμενα Σαββατοκύριακα;Θα πάρει ο κόσμος τα χρήματα που έχει δώσει για τα εισιτήρια; Θα μας πείτε ποιός είναι υπεύθυνος γι’ αυτήν την απροειδοποίητη ακύρωση;»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το