Τοπικά

Διαμαρτυρία κατοίκων στη συνοικία Χρυσοχοΐδη για έντονη δυσοσμία

Αγανακτισμένοι και απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι σε περιοχή της συνοικίας Χρυσοχοΐδη στον Βόλο εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που προέρχεται από τα φρεάτια ομβρίων υδάτων. Περισσότερους από έξι μήνες προσπαθούν να βρουν λύση, κάνουν υπομονή αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η αιτία του. Όπως περιγράφουν κάτοικοι που μένουν στην περιοχή, το πρόβλημα είναι εντονότερο στη συμβολή των οδών Ιατρίδη με Άννας Κομνηνής καθώς από τα φρεάτια «αναβλύζει» μυρωδιά βοθρολυμάτων.
Κάτοικος απευθύνθηκε και στη ΔΕΥΑΜΒ για να επιλυθεί του προβλήματος και όπως ανέφερε στη «Θ», παρά την παρουσία συνεργείου της Επιχείρησης, η άσχημη μυρωδιά παραμένει.

«Το καλοκαίρι η κατάσταση ήταν ανυπόφορη. Η ζέστη που επικρατεί ακόμα, δυσχεραίνει την κατάσταση ενώ όταν φυσάει η δυσοσμία μπαίνει από τα παράθυρα στα σπίτια» δήλωσε και πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι δεν θέλουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.
«Τα φρεάτια είναι καθαρά. Δεν υπάρχουν σκουπίδια. Αν υπάρχει κάποιος ασυνείδητος που ρίχνει τα λύματά του στο δίκτυο των ομβρίων θέλουμε να εντοπιστεί άμεσα. Από την περιοχή περνούν καθημερινά τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή τη μυρωδιά», κατέληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το