Τοπικά

Διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου για την ταλαιπωρία πολιτών από το ΚΕΠ Αλμυρού

kep

Έντονα διαμαρτύρεται η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου με έγγραφό της προς τον δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη για το γεγονός οτι το ΚΕΠ Αλμυρού αρνείται να χορηγήσει στους δημότες δικαστικά χαρτόσημα και τους παραπέμπει στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου για την προμήθειά τους. Ο Δικηγορικός Σύλλογος ζητεί να δοθεί εντολή για τη συνέχιση της χορήγησης των συγκεκριμένων χαρτοσήμων και να αναζητηθούν όσοι ευθύνονται για την ταλαιπωρία των δημοτών.

Αναλυτικά το έγγραφο του Δικηγορικού Συλλόγου προς τον κ. Εσερίδη:

“Τις τελευταίες ημέρες γίναμε δέκτες παραπόνων δημοτών του Αλμυρού  για τη μη χορήγηση χαρτοσήμων ΤΑΧΔΙΚ από το ΚΕΠ Αλμυρού. Αυτό έχει ως συνέπεια να αναγκάζονται για την αγορά ενός χαρτοσήμου των δύο ή τριών ευρώ να μετακινούνται στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου προκειμένου να το προμηθευτούν από τον Σύλλογό μας, υφιστάμενοι ταλαιπωρία, δαπανώντας χρήματα και χάνοντας ώρες εργασίας.
Επειδή θεωρούμε, όπως πιστεύουμε κι εσείς, την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση   της καθημερινότητάς του πρώτιστο μέλημά μας, παρακαλούμε να δώσετε εντολή για τη συνέχιση της χορήγησης χαρτοσήμων ΤΑΧΔΙΚ από το ΚΕΠ Αλμυρού και για την αναζήτηση ευθυνών για την ταλαιπωρία που υφίστανται δημότες σας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το