Τοπικά

Διαμάχη Γεωργίας Μποντού-Νατάσσας Οικονόμου στο δημοτικό συμβούλιο για την εκδίωξη Μπέλλου από το δημαρχείο

Τα «απόνερα» της επίθεσης από την Δημοτική αρχή στον πρόεδρο του Ιππόκαμπου Πέτρο Μπέλλο και η «έξωσή» του από το δημαρχείο του Βόλου, επειδή οργάνωσε διαμαρτυρία για την αδιάβατη πόλη, «έπνιξαν»  και το δημοτικό συμβούλιο . Η ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Επιλογή Ευθύνης μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Π. Μπέλλος από τη δημοτική αρχή και την εκδίωξή του από το δημαρχείο, προκάλεσαν την αντίδραση της αντιδημάρχου Γεωργίας Μποντού, η οποία ήταν «πρωταγωνίστρια» στα επεισόδια σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στον Τύπο και δεν διαψεύστηκαν από την ίδια.
Η αντιδήμαρχος ζήτησε από την κ. Νατάσσα Οικονόμου να ανακαλέσει όσα της καταλόγισε και δήλωσε πως ο Π. Μπέλλος είναι φίλος και συνεργάτης της.
Η κ. Οικονόμου δεν ανακάλεσε ούτε λέξη και η αντιδήμαρχος ανέφερε πως θα αποτανθεί στη δικαιοσύνη.
«Δεν εκδίωξα εγώ κανένα από το δημαρχείο . Όλα είναι παρεξήγηση. Ο κ. Μπέλλος είναι φίλος και συνεργάτης μου» είπε η αντιδήμαρχος , αλλά η ίδια δεν διέψευσε όσα ρεπορτάζ και καταγγελίες που καταγράφηκαν εις βάρος της πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Σημειώνεται ότι μετά τα επεισόδια με τον κ. Μπέλλο και την σκληρή απαξιωτική επίθεση που δέχτηκε από την δημοτική αρχή την Παρασκευή, Μποντού Γαλάτης και Μπέος εμφανίστηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρόεδρος του Ιππόκαμπου με τίτλο «Άφωνοι μπροστά στο πρόβλημα», την Κυριακή.
Η κ. Οικονόμου δήλωσε ότι από την ώρα που πετάξανε έξω από το δημαρχείο τον κ. Μπέλλο και καμία διάψευση δεν υπήρξε, θα πρέπει η αντιδήμαρχος να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία.
-Μποντού: Η συνέχεια θα δοθεί στο δικαστήριο
-Οικονόμου: Μετά το ξεκατίνιασμα που κάνατε,  να πάτε να βγάλετε ακόμα μια φωτογραφία. Είναι … εξαιρετική η συμπεριφορά σας, και είστε και εκπαιδευτικός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το