Τοπικά

Διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη διεθνή διαδρομή μιας επιτυχημένης Startup βολιώτικης εταιρείας

«Το i-kiosk Μεγάλωσε και Έγινε intale: Η Διεθνής Διαδρομή μίας Επιτυχημένης Startup», είναι το θέμα διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του σεμιναρίου των μεταπτυχιακών προγραμμάτων «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη» και «Επενδύσεις και Περιφερειακή Ανάπτυξη» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ομιλητής θα είναι ο κ. Κουτουβέλης Φάνης, ιδρυτής της εταιρίας «Intale» πρώην “i-Kiosk”.

Η Intale εισήγαγε στην αγορά ένα λογισμικό οργάνωσης και διαχείρισης για μικρά καταστήματα λιανικής. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των καταστηματαρχών, για έναν ψηφιακό βοηθό που απαλλάσσει τον χρήστη του από χρονοβόρες διαδικασίες του παρελθόντος.
Μέσω της χρήσης του barcode αυτοματοποιούνται διαδικασίες, όπως για παράδειγμα η παραγγελία των προϊόντων με μειωμένο απόθεμα, ο έλεγχος ταμείου και αποθήκης, ενώ την ίδια στιγμή όλα τα οικονομικά στοιχεία είναι στη διάθεσή του διαχειριστή με ένα πάτημα στην οθόνη αφής. Στις παροχές του συγκεκριμένου συστήματος διαχείρισης περιλαμβάνεται επίσης το τύπωμα αποδείξεων, οι επιστροφές Τύπου και ο έλεγχος υπαλλήλων.

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α2 του τμήματος Μηχ. Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ώρα 7.00 μμ. ακριβώς και είναι ανοικτή στο κοινό.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων καλύπτει τα θέματα “Διαχείριση της αλλαγής” και «Επενδύσεις και Ανάπτυξη». Σκοπός είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σε θέματα διαχείρισης αλλαγής σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ. ενώ παράλληλα καλύπτει τα αντικείμενα των επενδύσεων και της ανάπτυξης και επιδιώκει τη σύμπλεξη του αναπτυξιακού σχεδιασμού με τη γνώση της προσέλκυσης και της αξιοποίησης των επενδύσεων

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το