Αθλητισμός

Διακρίσεις στο Τάε Κβον Ντο Χάλκινα από την Τεμπέλη και Ευσταθίου του Α.Ο. Νέας Ιωνίας

Με δύο αθλήτριες συμμετείχε ο αθλητικός όμιλος Τάε Κβον Ντο Νέας Ιωνίας Βόλου στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολις που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν 1.400 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό όχι μόνο από πλευρά διοργάνωσης αλλά και λόγω συμμετοχής καταξιωμένων αθλητών.

Ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας με προπονητή τον Ιωάννη Σταματίου τα πήγε περίφημα και απέσπασε δύο χάλκινα μετάλλια. Η Μαρία Τεμπέλη στην κατηγορία -59 κιλών στις νεανίδες κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά και να ηττηθεί από την νικήτρια της κατηγορίας σε ένα συναρπαστικό αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια είχε ένα τραυματισμό στο χέρι και παρόλο την απαγόρευση του γιατρού να μην συνεχίσει κατάφερε να αποσπάσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Επίσης, η Ελένη Ευσταθίου στην κατηγορία -46 κιλών στις κορασίδες κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για μία νέα, αλλά πολλά υποσχόμενη αθλήτρια.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι πρώτη φορά εφαρμόστηκε νέο σύστημα ζύγισης δηλαδή ο κάθε ο σύλλογος γνώριζε ακριβώς την ώρα που θα ζυγιστούν οι αθλητές του, ενώ υπήρχε και πλήρης ενημέρωση για την ώρα διεξαγωγής της κάθε κατηγορίας με αποτέλεσμα οι αθλητές να μην έχουν μεγάλη αναμονή μέχρι τον επόμενο τους αγώνα. Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Ιωάννης Σταματίου συγχαίρουν τις αθλήτριες για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους αλλά και την ομοσπονδία για την συνεχή προσπάθεια της να εξελίξει το άθλημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το