Αθλητισμός

Διακρίσεις δρομέων του Βόλου στον Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα

Δυναμικό «παρών» στους τελευταίους αγώνες δρόμου του έτους δίνουν οι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, ενώ ο Σύλλογος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη χρονιά με εντυπωσιακό φινάλε και τη διοργάνωση του 1ου Volos Santa Run σε συνεργασία με την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ).

Ειδικότερα, την περασμένη Κυριακή ο Σύλλογος είχε παρουσία με μαζική αποστολή στον Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα που πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχόμενη χρονιά. Συνολικά 23 δρομείς του Συλλόγου έτρεξαν τη διαδρομή που ενώνει τις πόλεις του γειτονικού νομού, πετυχαίνοντας πολλές διακρίσεις.
Χαρακτηριστικό ότι στη κατηγορία 30-39 ετών, τις 3 πρώτες θέσεις κατέκτησαν δρομείς του ΣΔΥ Βόλου και συγκεκριμένα οι: Αλέξης Παπαλεξίου (4ος γενικής κατάταξης), Αχιλλέας Γιαννούλας (6ος), Ζήσης Τσουρέλης. Πρώτος επίσης στη κατηγορία του τερμάτισε ο Γιώργος Καλαντζής και δεύτεροι οι Αργύρης Βουρλογιάννης, Ηλίας Πατσαρούχας. Η Τζώρτζια Ιωάννου-Κουλουριώτη βραβεύτηκε ως η μεγαλύτερη ηλικιακά συμμετέχουσα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του ΣΔΥ Βόλου στον Ημιμαραθώνιο 21,1 χιλιομέτρων Τύρναβος – Λάρισα ήταν οι εξής:
Παπαλεξίου Αλέξης
Γιαννούλας Αχιλλέας
Τσουρέλης Ζήσης
Καλαντζής Γιώργος
Βουρλογιάννης Αργύρης
Παλάντζας Κώστας
Πατρώνης Ορέστης
Πατσαρούχας Ηλίας
Γάκης Δημήτρης
Οικονόμου Δημήτρης
Κουλουριώτης Φίλιππος
Μπράτσος Κώστας
Νικολάου Ντάφης
Μελαχροινάκης Γιάννης
Καναράς Γιάννης
Χαλκιάς Βασίλης
Μιχαηλίδης Γιώργος
Νικολάου Στάθης
Τουλιάς Τέλης
Τζήμου Αλεξία
Κοτσίλιος Δημήτρης
Μανταλιανού Άσπα
Ιωάννου-Κουλουριώτη Τζώρτζια

Τους αθλητές συνόδευσαν κατά τη διαδρομή η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου και ο Γιώργος Μάνος.
Άλλοι 6 δρομείς του ΣΔΥΒ έτρεξαν την ίδια ημέρα στον 5ο Φιλίππειο Δρόμο Βεργίνα – Βέροια 14,5 χιλιομέτρων που έγινε με μεγάλη επιτυχία και 808 συμμετοχές. Η εκκίνηση δόθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας όπου οι αθλητές ξεναγήθηκαν. Οι συμμετοχές του συλλόγου:
Δημητριάδης Αμβρόσιος
Σημαντήρας Γιάννης
Κοσμίδης Μάκης
Μελίδης Ανέστης
Μπρατάνη Κωνσταντίνα
Τασιώνη Βάσω

Ο 11ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας έγινε τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στον Όλυμπο σε νέα διαδρομή και απόσταση 24 χιλιομέτρων. Το παρόν έδωσε ο δρομέας του ΣΔΥ Βόλου Γιάννης Μπατζάκας.
Αυτή τη Κυριακή ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει νέα ομαδική αποστολή, στον 13ο Ημιμαραθώνιο Ράξας Τρικάλων και τον παράλληλο δρόμο 7 χιλιομέτρων. Οι εγγραφές είναι δωρεάν, και τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου που θέλουν να εγγραφούν μπορούν να το δηλώσουν στα μέλη του συλλόγου ως το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου. Η επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα μετά τον αγώνα θα ολοκληρώσει την εκδρομή.

Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον για το 1ο Volos Santa Run

Σημαντικό είναι το ενδιαφέρον πολιτών και από άλλες πόλεις για συμμετοχή στο 1ο Volos Santa Run.

Το 1ο Volos Santa Run θα γίνει τη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και η πιο απλή διαδρομή απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, από ενός μέχρι 101 ετών, μόνοι, με τους φίλους τους, ή με όλη την οικογένειά τους! Η διαδρομή του 1ου Volos Santa Run θα είναι από το χωριό του Άη Βασίλη (λίγο μετά το Δημαρχείο) προς την Ερμού, με τερματισμό στη φάτνη στον Άγιο Νικόλαο.
Η συμμετοχή στο 1ο Volos Santa Run είναι δωρεάν. Θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς από τον Δήμο Βόλου για να δώσουν οι πολίτες ό,τι επιθυμούν ώστε να συγκεντρωθεί ποσό που θα δωθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η εκδήλωση δημιούργησε χώρο και στο facebook, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να παρακολουθούν τα νέα και να συζητάνε, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/events/1130812130305978/

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το