Τοπικά

Διάκριση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στον Μαραθώνιο Λεμεσού της Κύπρου (photos)

03

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου από τη Κύπρο όπου αγωνίστηκε στον Μαραθώνιο Λεμεσού, αδελφοποιήθηκε με τον διοργανωτή σύλλογο, και ανέπτυξε πολλές δράσεις, με αποκορύφωμα την επίσκεψη στα Κατεχόμενα.

DSC_0188

Μετά την απρόοπτη εξέλιξη της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας τη Πέμπτη, ημέρα της πτήσης, έγινε προσπάθεια να μην ακυρωθεί η αποστολή, η οποία πραγματοποιήθηκε τελικά, έστω και ελλιπής, αφού συμμετείχαν 12 άτομα αντί για 35 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

02
Το Σάββατο, στ πλαίσιο της Έκθεσης του αγώνα, πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση του Συλλόγου του Βόλου με τον Σύλλογο «Ολύμπια» Λεμεσού, που ιδρύθηκε το 1892 και μετείχε στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

05
Η Κυριακή ήταν η ημέρα των αγώνων, στους οποίους έτρεξαν 13.000 αθλητές από 52 χώρες. Μεγάλη διάκριση για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και τον Αλέξη Παπαλεξίου που κατέλαβε τη 3η θέση στα 5 χιλιόμετρα. Οι συμμετοχές της αποστολής είχαν ως εξής:

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ (42.195 μέτρα)
Δημόπουλος Θωμάς (γυμναστήριο Great)
Παλάντζας Κώστας
Τρύφωνος Σπύρος

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Ξηροφώτου Μάρθα

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Κουτσουμπές Αποστόλης

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Παπαλεξίου Αλέξης
Πρατσή Ελένη
Τρύφωνος Νικόλας
Μανούσου Εμμανουέλα

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1000 ΜΕΤΡΑ
Τρύφωνος Μάριος

Συνοδοί αποστολής
Τρύφωνος Ορέστης
Ριτσάκη Κατερίνα

04

Τη Δευτέρα ο σύλλογος ταξίδεψε στη Λευκωσία και τη περίφημη Λήδρας, ενώ στη συνέχεια αφού πέρασε από τον έλεγχο των αρχών, επισκέφθηκε τα Κατεχόμενα, τη Πράσινη Γραμμή, καθώς και την εκκλησία της Αγιάς Σοφιάς που μετατράπηκε σε τζαμί. Όπως επισημαίνουν τα μέλη της αποστολής «ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, γεμάτη από περίεργα-δυσάρεστα συναισθήματα για όσους είδαν για πρώτη φορά από τόσο κοντά ένα ελάχιστο κομμάτι από το αποτέλεσμα και τις συνέπειες της τούρκικης εισβολής και όσων την υποστήριξαν».

01

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ευχαρίστησε θερμά τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Λεμεσού και ιδιαίτερα τους κ. Βρυωνίδου Αντζελίνα και Σπύρου Ανδρέα για την υποστήριξη, τη βοήθεια και τη συνεργασία που είχαν αυτούς τους μήνες ως προς τη διευκόλυνση της αποστολής του Συλλόγου.

DSC_0187b

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το