Αθλητισμός

Διακρίσεις Βολιωτών στο Τάε Κβον Ντο

Με επιτυχίες άρχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019 ο Αθλητικός Όμιλος Τάε Κβον Ντο Νέας Ιωνίας Βόλου. Στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος για την συγκρότηση των κλιμακίων για το 2020, οι Βολιώτες απέσπασαν επτά μετάλλια (ένα χρυσό, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα). Οι αθλητές του συλλόγου Νέας Ιωνίας Βόλου έφεραν τα εξής αποτελέσματα:
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χ. Τσίντζηρας μετά από τέσσερις νικηφόρους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής είναι σχετικά νέος στο αγωνιστικό κομμάτι και απέκλεισε αθλητές, με μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία του.

Ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Γ. Καζεράκης μετά από τρεις αγώνες και χάνοντας από τον πρωταθλητή της κατηγορίας. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο αθλητής Ν. Ιμπραχίμι μετά από τρεις συγκλονιστικούς αγώνες και χάνοντας στον τελικό με διαφορά ενός πόντου. Να τονίσουμε ότι είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση σε αγώνες τέτοιου επιπέδου και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.
Ασημένιο μετάλλιο και 2η θέση επίσης για τον αθλητή Α. Καραΐσκο ύστερα από δύο. Αγώνες, ενώ το ασημένιο πήρε και ο Α. Τσιρανίδης. Τέλος, το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Α. Σαρακατσάνος και Ν. Μαγιατλής. Όσον αφορά τον αθλητή του συλλόγου Γ. Καραγιώργο είχε την ατυχία αλλά και την ευκαιρία να αγωνιστεί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χαμαλίδη από τον πρώτο του αγώνα και στάθηκε επάξια απέναντι του.
Από εκεί και πέρα, η Ε. Ευσταθίου, μέλος των κλιμακίων για το 2019, δεν κατάφερε για να αποσπάσει κάποια διάκριση λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπώρησε.
Τέλος, ο Θ. Πασιούδης έχασε στον χρυσό πόντο στον τέταρτο γύρο. Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Ιωάννης Σταματίου συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται καλή συνέχεια.
.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το