Αθλητισμός

Διακρίσεις Βολιωτών στο Τάε Κβον Ντο – Σε διεθνές μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Αθλητικού Ομίλου Τάε Κβον Ντο Νέας Ιωνίας Βόλου σε διεθνές μίτινγκ στη Βουλγαρία, στο οποίο έλαβε μέρος. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 700 αθλητές από επτά χώρες και ο σύλλογος της Νέας Ιωνάς κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία παμπαίδων.
Η νέα γενιά αθλητών του ομίλου έκανε εξαιρετική εμφάνιση με δυνατούς αγώνες και τελικούς που εντυπωσίασαν αφού οι μικροί κατάφεραν να αποκλείσουν αθλητές με μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία.

Αναλυτικότερα, ο αθλητής Νικόλαος Ιμπραχίμι κατέλαβε την 1η θέση μετά από τρεις αγώνες δυνατούς και αποκλείοντας το περσινό πρωταθλητή από τη Σερβία. Μετά από δύο δύσκολους αγώνες 1ος ήλθε και ο Απόστολος Μόσιος. Επίσης, την 1η θέση κατέκτησαν η Νικολέτα Μαγιατλή, αφήνοντας εκτός τη περσινή πρωταθλήτρια της κατηγορίας και ο Αναστάσιος Τσιρανίδης.
Την 2η θέση κατέλαβαν οι Κωνσταντίνος Ντούσης και Απόστολος Καραΐσκος, ύστερα από δύο δύσκολους αγώνες, ενώ την 3η θέση πήραν οι Γεώργιος Καζεράκης και Αχιλλέας Σαρακατσάνος. Τέλος, οι Ηλίας Γκιώκας και Μάρκος Σογιάτι, αποκλείστηκαν στον δεύτερο αγώνα, ο ένας στον «ξαφνικό θάνατο και ο άλλος λόγω δύο παρατηρήσεων. Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Ιωάννης Σταματίου συγχαίρουν τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και εύχονται καλή επιτυχία στα επόμενα πρωταθλήματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το