Αθλητισμός

Διακρίσεις και κύπελλα για την ομάδα “Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ”

Η ομάδα του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχε τα τελευταία τρία Σαββατοκύριακα στους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής δεξιοτεχνίας που διεξήχθησαν στην Βόρεια Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα στους 4ους διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στις 4 και 5 Ιουλίου στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας συμμετείχε ο Ηλίας Κίσσας με τον Drogida Rebellis κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία 1.05μ, ενώ έκανε και δύο πολύ καλές εμφανίσεις στις κατηγορίες 1.10 και 1.15μ.

Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο στις 11 και 12 Ιουλίου τέσσερις αμαζόνες του ομίλου, μια εκ των οποίων και η προπονήτρια, συμμετείχαν στον 3ο και 4ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης και απέσπασαν – σαν ομάδα – τα περισσότερα κύπελλα του αγώνα. Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν η Α. Ανετοπούλου με τον Fresco, η Ε. Αργυράκου με τον Jabato Quinn, η Ν. Τσούνη με τον Mad Max και η Αναΐς Χένρι με τον ίππο Contessa. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
• Αμίλια Ανετοπούλου: δύο κύπελλα στην κατηγορία Β9 και δύο αργυρά μετάλλια στην κατηγορία Β7.
• Ερασμία Αργυράκου: ένα κύπελλο στην κατηγορία Α6 και δύο αργυρά μετάλλια στην κατηγορία Α4 και Α6 της Κυριακής.
• Νίκη Τσούνη: δύο κύπελλα στην κατηγορία Α4 και Α6 και δύο χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία Β7.
• Αναΐς Χένρι: ένα κύπελλο στην κατηγορία Α4, δύο αργυρά μετάλλια στις κατηγορίες Α3 και ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Α4.

Τελευταίος αγώνας για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν ήταν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου, όπου η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχε σε αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας και πάλι με τέσσερα ζευγάρια αθλητών και ίππων.
Αναλυτικά η Αλίκη Τοπάλη με τον ίππο Darius – ένα ζευγάρι που συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες εμποδίων – βραβεύτηκε για δύο άπταιστες διαδρομές τους στην κατηγορία των 0.80μ. Άλλη μια αθλήτρια που βραβεύτηκε για την ολοκλήρωση των διαδρομών στην κατηγορία 0.80μ ήταν η Γιάννα Ξηροφώτου με τον ίππο Maximo. Στον αγώνα συμμετείχε επίσης η Αναΐς Χένρι με την Contessa, οι οποίες κατέλαβαν την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία 0.90-1μ και βραβεύτηκαν για τις άπταιστες διαδρομές στην μικρή κατηγορία. Τέλος στις μεγαλύτερες κατηγορίες συμμετείχε ο Η. Κίσσας με τον ίππο Drogida Rebellis κατακτώντας την 2η και 3η θέση στις κατηγορίες 1.05μ και 1.10μ αντιστοίχως.
Με αισιόδοξα λοιπόν μηνύματα για την υπόλοιπη σεζόν έκλεισε το πρώτο αθλητικό εξάμηνο. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και τα άλογά του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το