Αθλητισμός

Διακρίσεις αθλητριών της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου στο Armonia Cup

Στη Σίνδο ταξίδεψε η Γυμναστική Ένωση Βόλου,  προκειμένου να συμμετάσχει στο 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Armonia Cup” , που διοργανώθηκε από 1 έως 3 Μαρτίου από τον ΑΣ Αρμονία Δήμου Δέλτα και την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Στο 6ο Armonia Cup συμμετείχαν συνολικά 400 αθλήτριες από 5 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού (Ιταλία , Βοσνία – Ερζεγοβίνη ,Βουλγαρία , Λιθουανία και Κύπρο) ενώ τα νέα τους προγράμματα παρουσίασαν οι εθνικές μας ομάδες ensemble γυναικών και νεανίδων.

Η Γυμναστική Ένωση Βόλου έδωσε και πάλι το παρών με οκτώ αθλήτριες οι οποίες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αποκομίζοντας μετάλλια , διακρίσεις και πάνω απ΄όλα εμπειρίες και τη χαρά της συμμετοχής.
Στην προαγωνιστική κατηγορία, όπου δεν υπάρχουν αποτελέσματα, η Κοντογιάννη Ελεάννα έδωσε τον πρώτο της αγώνα ως αθλήτρια της ρυθμικής και γνώρισε το μαγικό κόσμο της γυμναστικής και του αθλητισμού.

Στην κατηγορία Pre Junior 2008 Β΄Level οι αθλήτριες πέτυχαν τις εξής διακρίσεις :

Γεραμπίνη  Στέλλα 1η θεση στο σύνθετο ατομικό , 1η στο σχοινάκι , 1η στη μπάλα

Νίνου Φωτεινή 4η στη μπάλα , 7η στο στεφάνι

Στάμου Ναυσικά 6η στο σύνθετο ατομικό και στο σχοινάκι , 7η στο στεφάνι

Κατηγορία Pre Junior 2007 Β΄Level

Διάκου Ιωάννα 1η στο σύνθετο ατομικό, 1η στο στεφάνι, 1η στη μπάλα

Κατηγορία Pre Junior 2007 A’ Level

Διάκου Αποστολία 4η στο στεφάνι

Κεσμετζή Ερασμία 7η στις κορύνες , 8η στο στεφάνι

Κατηγορία  Junior 2006

Καρκαλιά Άννα 3η στο σχοινάκι και 7η στη μπάλα

Στις 23 και 24 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη η Καρκαλιά Άννα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής κατηγορίας Νεανίδων που θα γίνει στις 20-22 Απριλίου επίσης  στη Θεσσαλονίκη  και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η Γυμναστική Ένωση Βόλου συγχαίρει όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριές τους Ρούσσα Κωνσταντίνα, Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Εύα και Καμπούρογλου Χρυσάνθη για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το