Αθλητισμός

Διακρίσεις αθλητών της Ακαδημίας Τένις «Ιωλκός» – Στον σύλλογο λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες

Την προηγούμενη εβδομάδα οι αθλητές της Ακαδημίας Τένις «Ιωλκός» συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα. Η εμφάνισή τους ήταν εξαιρετική και ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή Ζαχαρία Κατσιγιαννάκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουτσογιάννης προχώρησε μέχρι τον προημιτελικό στο μονό, ενώ με συμπαίκτη τον Χάρη Ράλλη κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό.
Από την πλευρά της η Νικόλ Πασχούδη επίσης προχώρησε μέχρι τον προημιτελικό στο μονό και κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό με συμπαίκτρια τη Φωτεινή Καφέ η οποία ανήκει στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καστοριάς «Κάλετρον».

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Τένις «Ιωλκός» λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τμήματα ενηλίκων (αρχαρίων και προχωρημένων) και παιδιών από τεσσάρων ετών και άνω. Συγκεκριμένα για το μήνα Σεπτέμβριο προσφέρονται δοκιμαστικά μαθήματα για τους ενδιαφερόμενους.
Για εγγραφές στην Ακαδημία ή για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με την Ντόρα Μπάρκα στο τηλέφωνο 6979911840.

Φωτό: Οι Ν. Πασχούδη, Χ. Ράλλης και Γ. Κουτσογιάννης με τον προπονητή Ζ. Κατσιγιαννάκη

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το