Ελλάδα

Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του ξενοδοχείου στη Συγγρού με το αιωρούμενο μπαλκόνι – Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού

Η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου επί της Λεωφόρο Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, όπου τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη, αποφασίστηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Αττικής- και σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το μπαλκόνι έχει αναδειχθεί σε τοπική ατραξιόν με περαστικούς να σταματούν για να φωτογραφήσουν την περίεργη εικόνα.

Οι αρχές έχουν τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζουν τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο έως ότου το μπαλκόνι απομακρυνθεί.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες το εν λόγω δωμάτιο, αλλά και τα διπλανά έχουν εκκενωθεί.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το