Τοπικά

Διακοπή ρεύματος Σάββατο και Κυριακή στον Βόλο

Σε διακοπή της ηλεκτροδότησης προχωρεί μεθαύριο Σάββατο 2 Οκτωβρίου και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο ΔΕΔΔΗΕ σε διάφορες περιοχές του Βόλου.

Αναλυτικά ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος:

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 από ώρα 07.30 – 09.00 στις περιοχές: Δήμος Βόλου μεταξύ των οδών Μεταμορφώσεως – Ερμού – Πλάτωνος – Μούσεως – 2ας Νοεμβρίου και το Δημαρχείο Βόλου.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 από ώρα 07.30 – 14.30 στις περιοχές: Δήμος Βόλου μεταξύ των οδών Μεταμορφώσεως – Ερμού – Πλάτωνος – Μούσεως – 2ας Νοεμβρίου και το Δημαρχείο Βόλου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν τον χρόνο λήξης της διακοπής. Γι’ αυτόν τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης, όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές (ανά Δήμο) της Περιοχής Βόλου, αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το