Τοπικά

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη Μαγνησία

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος:
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΑΠΟ ΩΡΑ 09.00 – 11.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: ΠΤΕΛΕΟΣ – ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΗΓΑΔΙ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΛΟΥΤΡΟ – ΛΕΥΚΗ – ΠΑΧΙΑ ΑΜΜΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΤΑ Φ/Β ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΑΠΟ ΩΡΑ 11.00 – 12.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ – ΣΕΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΑ Φ/Β ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΑΠΟ ΩΡΑ 12.30 – 15.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: ΠΗΓΑΔΙ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΛΕΥΚΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ – ΤΑ Φ/Β ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές (ανά Δήμο) της Περιοχής Βόλου, αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το