Τοπικά

Διακοπές ρεύματος σε Αλμυρό και Νότιο Πήλιο από την Κυριακή ως την Τρίτη

Nέες διακοπές ρεύματος, σε περιοχές των Δήμων Αλμυρού και Νοτίου Πηλίου, θα σημειωθούν την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ.
Οι διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν:

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΑΠΟ ΩΡΑ 08.30 – 09.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Δ.Δ. ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ «ΡΟΥΣΣΑ»
ΑΠΟ ΩΡΑ 09.30 – 13.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: OIKIΣΜΟΙ / ΑΝΩ ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ – ΑΡΓΙΛΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ Φ/Β ΑΥΤΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΑΠΟ ΩΡΑ 08.00 – 15.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: AΡΔΕΥΤΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ – ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥΡΠΗΣ – ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΔΡΥΜΩΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ Φ/Β ΑΥΤΩΝ

ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 
ΑΠΟ ΩΡΑ 08.00 – 15.00 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Φ/Β ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ
ΑΠΟ ΩΡΑ 09.00 – 11.00 ΔΗΜΟΣ Ν. ΠΗΛΙΟΥ: Κ. ΓΑΤΖΕΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΥΚΙΑΣ
ΑΠΟ ΩΡΑ 11.00 – 15.00 ΔΗΜΟΣ Ν. ΠΗΛΙΟΥ: ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΤΩΝ – ΠΙΝΑΚΑΤΕΣ – ΒΥΖΙΤΣΑ.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το