Τοπικά

Διαγραμμίσεις στην παραλία από τον ΟΛΒ

 

Εργολαβία για τη διαγράμμιση του οδοστρώματος που βρίσκεται στον κεντρικό προβλήτα, στην παραλιακή οδό Αργοναυτών, στην κεντρική παραλία και στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Φιλελλήνων, θα υλοποιήσει ο Οργανισμός Λιμένα Βόλου. Ήδη η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή κλειστών προσφορών υπογράφηκε και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 6.562,45 ευρώ.
Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, για τη διαγράμμιση του οδοστρώματος θα γίνει καθαρισμός του από κάθε είδους χαλαρά υλικά με χρήση μηχανικού σάρωθρου ή απορροφητικής σκούπας ή/και χειρωνακτική υποβοήθηση. Επίσης θα ληφθούν μέτρα για την προστασία της νωπής διαγράμμισης από την κυκλοφορία μέχρι την πλήρη στερεοποίησή τους και στην συνέχεια η άρση τους.
Για τον κεντρικό προβλήτα προβλέπονται να γίνουν οι κάτωθι εργασίες:
– Διαγράμμιση (πάχους 0,10 μ.) των θέσεων στάθμευσης και της οδοσήμανσης που βρίσκονται περιμετρικά του κεντρικού προβλήτα, καθώς και τριάντα ένα βέλη και ένα stop με ανακλαστική βαφή λευκού χρώματος.
– Διαγράμμιση (πάχους 0,10 μ.) των πέντε θέσεων στάθμευσης δίκυκλων που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του κεντρικού προβλήτα, έμπροσθεν του λιμεναρχείου με ανακλαστική βαφή λευκού χρώματος.
– Διαγράμμιση (πάχους 0,10 μ.) των επτά θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ, όπου θα περιλαμβάνει και την ένδειξη ΑμεΑ, οι διαγραμμίσεις των δύο έκτακτων εισόδων-εξόδων του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, των αποθηκών και του κεντρικού λιμεναρχείου Βόλου που βρίσκονται περιμετρικά του κεντρικού προβλήτα, με ανακλαστική βαφή κίτρινου χρώματος.
– Διαγράμμιση (πάχους 0,20 μ.) κατά μήκος του κρηπιδώματος μέχρι το σημείο όπου τελειώνουν οι θέσεις σκαφών στην δυτική πλευρά του κεντρικού προβλήτα και του χώρου κατά μήκος εξωτερικά του κιγκλιδώματος που βρίσκεται απέναντι από το φυλάκιο της τροχαίας του κεντρικού λιμεναρχείου Βόλου με ανακλαστική βαφή κίτρινου χρώματος.
Στην παραλιακή οδό Αργοναυτών προβλέπονται να γίνουν οι εξής εργασίες:
– Διαγράμμιση (πάχους 0,10 μ.) της σήμανσης του δρόμου από την οδό Κ. Καρτάλη έως τον κυκλικό κόμβο συμπεριλαμβανομένων πενήντα επτά βελών με ανακλαστική βαφή λευκού χρώματος.
– Επίσης θα διαγραμμισθούν οι διαβάσεις πεζών (πάχους 0,40 μ.), μέχρι το όριο της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Βόλου, συμπεριλαμβανομένου ενός stop με ανακλαστική βαφή λευκού χρώματος.
– Επιπλέον θα διαγραμμισθούν (πάχους 0,10 μ.) οι θέσεις προσωρινής στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτων και λεωφορείων και οι χώροι εναπόθεσης των κάδων που βρίσκονται επί της οδού Αργοναυτών και της οδού Ελ. Βενιζέλου με ανακλαστική βαφή κίτρινου χρώματος.
Στην κεντρική παραλία Βόλου θα διαγραμμισθεί (πάχους 0,10 μ.) όπου είναι εφικτό (λόγω εναπόθεσης κινητών δαπέδων) το όριο εναπόθεσης τραπεζοκαθισμάτων σε απόσταση 8 μ. από το κράσπεδο του πεζοδρομίου με ανακλαστική βαφή κίτρινου χρώματος.
Στο καμπύλο τμήμα στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Φιλελλήνων θα διαγραμμισθούν (πάχους 0,10 μ.) οι οχτώ (θέσεις στάθμευσης Ι.Χ. με ανακλαστική βαφή λευκού χρώματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το