Τοπικά

Διαγωνισμός για συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας από τον Δήμο Βόλου

Διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Βόλου για την ανάθεση του έργου που αφορά στη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας για το έτος 2020. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 100.000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής-εξυγίανσης των ακατάλληλων εδαφών, εργασίες διαμόρφωσης βατότητας χωμάτινων οδών, εργασίες κατασκευής επιχωμάτων και μικρών τεχνικών έργων καθώς επίσης και εργασίες οδόστρωσης και σκυρόδεσης αγροτικών οδών. Η προθεσμία για την εκτέλεση του έργου είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών λήγει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι και την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα γίνει η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών.
Σημειώνεται ότι το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ για το έτος 2020 με ποσό 60.000 ευρώ και πιστώσεις 40.000 ευρώ για το 2021. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου.

Χώμα για τη Διεύθυνση Πρασίνου
Δύο ισόποσες αναθέσεις ενέκρινε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αρ. Σαββάκης για την προμήθεια φυτικού χώματος για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Πρασίνου. Συνολικά ο Δήμος θα προμηθευτεί 700 κυβικά μέτρα φυτικό χώμα (χωρίς πέτρες και φερτά υλικά) έναντι του ποσού των 6.770,4 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το