Τοπικά

Διαγωνισμός από τη ΔΕΥΑΜΒ για τα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων σε Άνω- Κάτω Λεχώνια

Η ΔΕΥΑΜΒ προκήρυξε διαγωνισμό για την επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή του υποέργου «Κατασκευή βαρυτικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λεχωνίων και Κάτω Λεχωνίων» με προϋπολογισμό 4.080.000 ευρώ. Στο έργο περιλαμβάνεται η κατασκευή των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Άνω και Κάτω Λεχώνια του Δήμου Βόλου. Τα λύματα των οικισμών των Κάτω Λεχωνίων και των Άνω Λεχωνίων, θα οδηγούνται στο κεντρικό αντλιοστάσιο Α3, μέσω του οποίου θα μεταφέρονται στο δίκτυο ακαθάρτων του οικισμού της Αγριάς και συγκεκριμένα στο υφιστάμενο αντλιοστάσιο Α2-ΟΣΕ. Το αντλιοστάσιο Α3 και ο κεντρικός του καταθλιπτικός αγωγός μεταφοράς, δεν περιλαμβάνονται στο αντικείμενο του έργου. Στην κατασκευή περιλαμβάνονται 19,8 χλμ. περίπου αγωγών βαρύτητας, καθώς και 653 φρεάτια επίσκεψης. Στο αντικείμενο του έργου προβλέπεται η κατασκευή περίπου 1.200 διακλαδώσεων (ιδιωτικών συνδέσεων) ακαθάρτων.

Η υποβολή των προσφορών ορίστηκε ώς τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 10:00. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 24 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης και το έργο χρηματοδοτείται από τον άξονα «Περιβάλλον» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
Με διαγωνισμό θα αναδειχθεί ο ανάδοχος και το υποέργο κατασκευής καταθλιπτικού αγωγού και αντλιοστασίου αποχέτευσης ακαθάρτων στους δύο οικισμούς για τη σύνδεση με την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑΜΒ, προϋπολογισμού 1,26 εκ. ευρώ. Οι προσφορές θα υποβάλλονται μέχρι τη Δευτέρα 30 Αυγούστου. Και αυτό το έργο χρηματοδοτείται μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Με συνοπτικό διαγωνισμό, που προκήρυξε η ΔΕΥΑΜΒ, θα αναδειχθεί ο ανάδοχος για την παρακολούθηση θαλάσσιου και αέριου περιβάλλοντος στον ευρύτερο χώρο διάθεσης της εκροής των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, προϋπολογισμού 32.780 ευρώ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού στην αίθουσα 5, 2ος όροφος, στο κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ, με καταληκτική ώρα υποβολής των προσφορών την 10.30 π.μ.

Απασχόληση 10 ασκούμενων φοιτητών
Ειδικές συμβάσεις με 10 ασκούμενους φοιτητές, πρώην ΤΕΙ, θα συνάψει η ΔΕΥΑΜΒ. Η Επιχείρηση θα εισπράττει από τον ΟΑΕΔ, ως επιχορήγηση το 50% του συνολικού ποσού που καταβάλλει για τη μισθοδοσία τους. Ειδικότερα η ΔΕΥΑΜΒ προσφέρεται να απασχολήσει έναν φοιτητή Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων, δύο του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, δύο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ή παρεμφερούς, δύο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ή παρεμφερούς, έναν του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, έναν από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και έναν από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή παρεμφερούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το