Τοπικά

«Διαφθορά, καρκίνωμα της Δημοκρατία»: Ημερίδα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου με τον Γιάννη Πανούση

Αύριο Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Διαφθορά, καρκίνωμα της Δημοκρατίας» με ομιλητές τους Γιάννη Πανούση, καθηγητή Εγκληματολογίας και πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Αχιλλέα Ζήση, εισαγγελέα Εφετών και πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς Βορείου Ελλάδος.
Επίσης, θα διοργανωθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 3.30 το μεσημέρι, με σκοπούς αφενός την ενίσχυση του Ιδρύματος, αφετέρου την ψυχοκινητική στήριξη των ανηλίκων.Στις 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου θα γίνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών του ΔΣΒ.

Παράλληλα προγραμματίζεται bazaar για την οικονομική ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ-Παράρτημα Βόλου, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Εντευκτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου (Δικαστικό Μέγαρο).
Στην εορταγορά θα διατίθενται χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των φιλοξενουμένων της ΕΛΕΠΑΠ. Τέλος θα γίνουν και επισκέψεις σε δομές υγείας κοινωνικής υποστήριξης ευπαθών ομάδων (Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείου Βόλου, Γηροκομείο Βόλου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το