Πολιτισμός

Διαδραστικό εργαστήρι μετά μουσικής για την ποιητικότητα στην καθημερινότητα

Διαδραστικό εργαστήρι ποιητικού λόγου μετά μουσικής με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης 2018 από την ποιητική σκηνή Volos Poetry Slam και την Ομάδα Γραφής του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθλοτέχνης» (με υπεύθυνο τον Διονύση Λεϊμονή) και συντονιστή τον καταξιωμένο ποιητή Κων. Μπούρα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου (11.30π.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου «Κυψέλη» στον Βόλο με θέμα «Η ποιητικότητα στην καθημερινότητα».
Τη δική τους στάση ζωής θα καταθέσουν με ποιητικό τρόπο ο Κων/νος Μπούρας, τα μέλη της ποιητικής σκηνής Volos Poetry Slam: Mάρω Αισώπου, Ελένη Αμυγδαλίτση, Κασσιανή Αμυγδαλίτση, Κατερίνα Ζούζουλα, Ελένη Καραβασίλη, Κώστας Νέλλας, ποιητής εκ Πηλίου, Sirona Medicus, Έλλη Σαμαλίδου με εμψυχώτρια την ΄Ελενα Ψαραλίδου, καθώς και τα μέλη της ομάδας γραφής με συντονιστή τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή: Aστέρης Σχοινάς, Λεμονιά Μουλά, Αναστασία-Μαρία Τσουτσουλοπούλου, Λίνα Βαλασσά, Μιχάλης Δεματάς, ΄Ελενα Λιάτου, και Χρυσοβαλάντου Παπαδοπούλου.

Tη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν οι μουσικοί Κασσιανή Αμυγδαλίτση και Κώστας Νέλλας. Τραγουδά και παίζει ηλεκτρικό πιάνο η Κασσιανή Αμυγδαλίτση και κιθάρα ο Κώστας Νέλλας.
«Αγαπητοί φίλοι σας προσκαλούμε στην εκδήλωση, ώστε να βρούμε παραδείγματα από τον τρόπο που λειτουργούμε ως δημιουργοί και ποιητές ιδανικών στιγμών στην καθημερινότητα μας και να επικεντρωθούμε σ’ αυτές. Αυτό είναι το θέμα» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το