Τοπικά

Διαδοχικές συναντήσεις με επαγγελματίες τουρισμού του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για τα προβλήματά τους

Κύκλο συναντήσεων με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού ξεκίνησε η δημοτική παράταξη «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Ζαγοράς-Μουρεσίου, με επικεφαλής τη Μαρία Σαμαρά, στο πλαίσιο της διερεύνησης, καταγραφής και ανάδειξης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω της επίδρασης του COVID-19.
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στη Νταμούχαρη, ένα από τα γραφικά και ελκυστικά θέρετρα του Ανατολικού Πηλίου, φημισμένο σε διεθνές επίπεδο.
Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» κ. Μαρία Σαμαρά συνοδευόμενη από στελέχη της ομάδας είχε εκτενή συζήτηση με τους επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης-αναψυχής και της διαμονής.
Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα και τονίστηκαν οι παρεμβάσεις που επείγουν να δρομολογηθούν από τη Δημοτική Αρχή και τα συναρμόδια υπουργεία.
Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και στα υπόλοιπα τουριστικά θέρετρα του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου. Παράλληλα η «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ’ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με επαγγελματίες της περιοχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το