Τοπικά

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ με θέμα «Ενισχύστε την επιχείρησή σας στην Ε.Ε.”

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος MobiliseSME, για το οποίο υπεύθυνος εταίρος για την Ελλάδα είναι ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου, 10:15 – 11:15 διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ενισχύστε την επιχείρησή σας στην Ε.Ε.: διεθνοποίηση και ανάπτυξη των ικανοτήτων των ΜΜΕ».

Το MobiliseSME είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα επιχειρηματικής κινητικότητας που επιδιώκει να ενισχύσει την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των ευρωπαϊκών ΜΜΕ, υποστηρίζοντας βραχυπρόθεσμες διασυνοριακές αποσπάσεις για το προσωπικό τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς οι χρηματοδοτούμενες πρωτοβουλίες από την Ε.Ε. μπορούν να αποτελέσουν σημαντική προστιθέμενη αξία για αυτές, όχι μόνο βοηθώντας την ενίσχυση της ανάπτυξης και της επέκτασής τους στην Ε.Ε. αλλά και των δεξιοτήτων των υπαλλήλων τους.

Πολλές επιχειρήσεις βλέπουν σε αυτό το πρόγραμμα την ευκαιρία για να ενισχύσουν τις διεθνείς τους συνεργασίες, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και να προσαρμόσουν τις επιχειρήσεις τους στις προκλήσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα.

Μετά το πέρας του webinar οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εταίρους του έργου.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου τηλ. 2410555507 & email: [email protected].

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το