Τοπικά

Διαδικτυακή σύσκεψη της Ζέττας Μακρή με τον δήμαρχο Ρ.Φεραίου και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Συνεργασία με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου είχε, σήμερα, Πέμπτη 14 Μαϊού, η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή.
Συγκεκριμένα, στην άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική διαδικτυακή σύσκεψη συμμετείχαν: ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βελεστίνου Γιώργος Παπατόλιας, δια τηλεφώνου η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καναλίων Βασιλική Φάκκα, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στεφανοβικείου Εμμανουήλ Ντάγκαλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κεραμιδίου Ανδρέας Βλαχόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μικρού Περιβολακίου Στέργιος Παπαζήσης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Γεωργίου Φερών Ράνια Γκουρίτσα, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κερασιάς Ζήσης Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βελεστίνου Γιάννης Μαυροκέφαλος ενώ ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αερινού Κωνσταντίνος Μπλέτσας έστειλε τις δικές του προτάσεις εγγράφως γιατί ήταν εκτός Μαγνησίας.


Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν, τα θέματα που έχουν ανάγκη κεντρικής στήριξης και έγινε αναλυτική συζήτηση για τα χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής. Ο ασφαλής και σύγχρονος αυτός τρόπος επικοινωνίας απεδείχθη πολύ χρήσιμος και υπήρξε ρητή δέσμευση των συμμετεχόντων, επανάληψης της διαδικτυακής επικοινωνίας. Η ενημέρωση των αυτοδιοικητικών προς τη βουλευτή και η διάθεσή τους για προσφορά ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Η δε στήριξή τους αποτελεί μονόδρομο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μακρή.
“Η απόσταση, δεν είναι εμπόδιο για εμάς γιατί η χρήση της τεχνολογίας μας βοηθά ενώ, η αμφίδρομη ενημέρωση αποτελεί, θεμέλιο και βάση της καλής και αποτελεσματικής συνεργασίας προς όφελος των συμπολιτών μας”, κατέληξε η βουλευτής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το