Τοπικά

Διαδικτυακή συνεργασία της Ζέττας Μακρή με τον Δήμο Αλμυρού

Συνεχίζουμε και μένουμε εξαιρετικά ενεργοί, ιδίως στη μεταβατική περίοδο προς την κανονικότητα! Συνεχίζει τις διαδικτυακές συνεργασίες με τους Δημάρχους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, αυτή τη φορά, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2020, με τον δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου.
Συγκεκριμένα, στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική διαδικτυακή σύσκεψη συμμετείχαν: ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλμυρού Βαγγέλης Επίσκοπος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ευξεινούπολης Αργύρης Τέφογλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σούρπης Χρήστος Κωστούλας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πτελεού Κώστας Μπουκουβάλας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμαλιάπολης Γιάννης Ξάνθης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανάβρας Κώστας Κελάφας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βρύναινας Παναγιώτης Χριστόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίας Τριάδας Γρηγόρης Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Ιωάννη Βρύναινας Βαγγέλης Χουλιαράς.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αναδείχθηκαν, όχι μόνο τα ζητήματα που έχουν ανάγκη κεντρικής στήριξης αλλά το σύνολο των θεμάτων που ταλαιπωρούν την τοπική κοινωνία, όπως, μεταξύ άλλων, η αγροτική οδοποιία, οι οδικοί κόμβοι σύνδεσης της παλαιάς εθνικής οδού με τους οικισμούς του δήμου, οι ελλείψεις προσωπικού στον Δήμο, οι χρονοβόρες διαδικασίες ανάθεσης αλλά και οι μεγάλες εκπτώσεις των αναδόχων, το σύστημα ύδρευσης και οι χωματερές σε κάποια τοπικά διαμερίσματα, ενώ έγινε αναλυτική συζήτηση για τα χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής.
Ο ασφαλής τρόπος της διαδικτυακής επικοινωνίας απεδείχθη, για ακόμη μία φορά, πολύ χρήσιμος και υπήρξε ρητή δέσμευση των συμμετεχόντων, επανάληψης αυτής. Η ενημέρωση των αυτοδιοικητικών προς τη βουλευτή και η διάθεσή τους για προσφορά ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Η αμφίδρομη ενημέρωση αποτελεί θεμέλιο και βάση της καλής και αποτελεσματικής συνεργασίας προς όφελος των συμπολιτών μας, δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μακρή, ενώ, κατέληξε ότι η στήριξή τους αποτελεί μονόδρομο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το