Τοπικά

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του ΣΒΘΣΕ με θέμα: «Η Αντιμετώπιση της Ενεργειακής Κρίσης & η Αποκατάσταση των Όρων Λειτουργίας της Παραγωγικής Οικονομίας»

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ολοκληρώνει για το 2021 τις προγραμματισμένες συναντήσεις του με την Κεντρική Διοίκηση.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 16.00 υποδέχεται ως προσκεκλημένο ομιλητή στο πλαίσιο της Διευρυμένης Συνεδρίασης του Δ.Σ. τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, σε μία διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Αντιμετώπιση της Ενεργειακής Κρίσης & η Αποκατάσταση των Όρων Λειτουργίας της Παραγωγικής Οικονομίας»

Η παγκόσμια κρίση στον ενεργειακό τομέα, δημιουργεί εν δυνάμει κινδύνους για την παγκόσμια οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, ενώ τα δομικά προβλήματα της ελληνικής αγοράς ενέργειας, διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά δύσβατο περιβάλλον για τη λειτουργία και την επιβίωση των ελληνικών παραγωγικών/μεταποιητικών επιχειρήσεων.

Η παρουσία του Υπουργού και ο διάλογος με τους εκπροσώπους των μεταποιητικών επιχειρήσεων των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος που εκπροσωπεί ο Σύνδεσμος, αποκτά ιδιαίτερη σημασία προκειμένου να συζητηθούν οι τρόποι αντιμετώπισης της Ενεργειακής Κρίσης που ανησυχεί τον κλάδο της Μεταποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.sbtse.gr.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον ΣΘΕΒ για τη σημασία του team building στον εργασιακό χώρο

Με συμμετοχή στελεχών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών,…

29 Μαρτίου 2024

Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων στην Γατζέα

Συνεχίζονται από τη Δημοτική Αρχή Νοτίου οι εργασίες αποκατάστασης αγροτικών δρόμων στην Γατζέα. [gallery type="rectangular"…

29 Μαρτίου 2024

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Καραμανλή: Ιδού το έγγραφο που τον προειδοποιούσε για τα Τέμπη

«Η αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κύριος Κώστας Καραμανλής είναι χαρακτηριστικό όχι…

29 Μαρτίου 2024

Επίσημος εορτασμός της εξέγερσης του Κιλελέρ

  Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ διοργανώνουν την επίσημη εκδήλωση μνήμης των 114…

29 Μαρτίου 2024

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου Λειτουργικής Επιμόρφωσης στον Βόλο

Ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο Σεμινάριο Λειτουργικής Επιμόρφωσης, που διοργάνωσε η Τοπική μας Εκκλησία, στο οποίο συμμετείχαν…

29 Μαρτίου 2024

Πραγματοποίηση η διαδικτυακής διάλεξη του Μητροπολίτη Καμερούν Γρηγόριος (Στεργίου)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου η τέταρτη διαδικτυακή εκδήλωση του κύκλου «Η λειτουργία μετά τη…

29 Μαρτίου 2024