Τοπικά

Διαδικτυακές διαλέξεις από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδήλωση στο πλαίσιο των σεμιναριακών διαλέξεων που διοργανώνει το Τμήμα Νοσηλευτικής με αντικείμενο την Τεκμηριωμένη Νοσηλευτική Πρακτική: Συζήτηση Ενδιαφερόντων Ασθενών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με ευθύνη του κ. Κωνσταντίνου Τσάρα, Αναπληρωτή Καθηγητή ΠΘ και έχει θέμα « Έλκη Πίεσης: Πρόληψη – Θεραπεία». Ομιλητής είναι η Μαρία Χατζή, Νοσηλεύτρια ΠΕ, MSc, PhD, Π.Γ.Ν. Λάρισας.

Επίσης, αύριο Τετάρτη 17.03.2021 και ώρα 18:30, στο πρόγραμμα διαλέξεων του εαρινού εξαμήνου του Τμήματος ΙΑΚΑ, θα φιλοξενηθεί διαδικτυακή ομιλία του Ιωσήφ Κωνσταντίνου, με θέμα: “Ψηφιακή τεχνολογία και σχέσεις από απόσταση. Οι Σύριοι πρόσφυγες στην Ελλάδα.”

Ο Ιωσήφ Κωνσταντίνου είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία (Westminster University) και διδακτορικό στην Κοινωνική Ανθρωπολογία (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα αφορούν ζητήματα ανθρωπολογίας, επικοινωνίας και μετανάστευσης στην ελληνική κοινωνία.

Η διάλεξη θα δοθεί στην ομάδα “Εκδηλώσεις ΙΑΚΑ” του MS-TEAMS που είναι προσβάσιμη με κωδικούς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ή ακολουθώντας τον σύνδεσμο.
Η πρόσβαση είναι εφικτή και χωρίς τη χρήση του MS-TEAMS, από browser Google Chrome ή Microsoft Edge.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το