Τοπικά

Διαδικτυακά τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας

Τα μαθήματα των τριών τάξεων της Σχολής Αστρονομίας, που διακόπηκαν λόγω «κορωνοϊού», συνεχίζονται πλέον διαδικτυακά με τη συμμετοχή όλων των μαθητών. Ήδη η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος ειδοποίησε όλους τους μαθητές για τον νέο τρόπο διενέργειας των μαθημάτων και έδωσε οδηγίες για τη διδασκαλία μέσω βιντεομαθημάτων. Όλοι οι μαθητές πήραν τους ατομικούς τους κωδικούς πρόσβασης και τις απαραίτητες οδηγίες για να κάνουν τη σύνδεσή τους με το site της Σχολής, το οποίο είναι http://school.astronomos.gr/.

Το δεύτερο (και τελευταίο) διαγώνισμα και για τις τρεις τάξεις θα γίνει την προσεχή Κυριακή 10 Μαΐου, ώρα 12.00, από το ανωτέρω site της Σχολής και θα περιέχει ερωτήσεις και προβλήματα από τη διδακτέα ύλη της κάθε τάξης, η οποία είναι:
Για την Α’ τάξη από την 8η έως την 12Β Ενότητα (σελ. 76-141), του διδακτικού βιβλίου. Για τη Β’ τάξη από την 18η έως την 22Α Ενότητα (σελ. 76-144) του διδακτικού βιβλίου. Για τη Γ’ τάξη από την 30ή έως την 36η Ενότητα (σελ. 114-213) του διδακτικού βιβλίου.
Τελειώνοντας το διαγώνισμα οι μαθητές και οι μαθήτριες της Σχολής, το υποβάλουν για αξιολόγηση και στη συνέχεια λαμβάνουν την επίδοσή τους σε ποσοστά επιτυχίας (επί τοις εκατό). Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα θα τους αποδοθούν διαδικτυακά και οι τίτλοι σπουδών τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το