Τοπικά

Διαδικτυακά ο Έρανος Αγάπης από τη Μητρόπολη Δημητριάδος – Έκκληση για προσφορά στο Γηροκομείο Καναλίων

Με σύνθημα «Βοηθώ από το σπίτι, κάνω την αγάπη πράξη», η Μητρόπολη Δημητριάδος θα διενεργήσει μέσω του διαδικτύου Χριστουγεννιάτικο Έρανο Αγάπης, με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου.
Η Μητρόπολη Δημητριάδος δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να στείλει με ηλεκτρονικό τρόπο όσα χρήματα επιθυμεί στον λογαριασμό του Εράνου Αγάπης, μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της, imd.gr, από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2021. Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη και επιτρέπει από το σπίτι, όποιος επιθυμεί να συνδράμει την προσπάθεια.
Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μ. Δημητριάδος: ΙΒΑΝ GR 0701102020000020229608771.

Έκκληση για προσφορά στο Γηροκομείο Καναλίων
Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο της Μητρόπολης Δημητριάδος, στα Κανάλια Μαγνησίας, που φιλοξενεί 40 γέροντες και γερόντισσες, αντιμετωπίζει την περίοδο αυτή έλλειψη σε βασικά είδη τροφίμων, χαρτικών ειδών και ειδών καθαριότητος.
Από τη Μητρόπολη απευθύνεται έκκληση σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν τη συνέχιση της λειτουργίας του Ιδρύματος, να προσφέρουν όποια ποσότητα επιθυμούν από τα εξής είδη: Τρόφιμα μακράς διαρκείας: Αλεύρι, όσπρια, ζάχαρη, μακαρόνια, ρύζι, μανέστρα, ντοματοπελτές, βούτυρο. Κρέατα: Κοτόπουλο, μπριζόλες, κρέας μοσχαρίσιο, κιμάς, χοιρινό κρέας. Χαρτικά είδη: χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, ρολό χαρτί κουζίνας. Είδη καθαριότητος. Γαλακτοκομικά προϊόντα: Γάλα, γιαούρτι, τυρί.

Όλα τα παραπάνω είδη συγκεντρώνονται στο βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης, από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.
Καθημερινά από Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Κάθε Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τις Κυριακές από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το