Τοπικά

Δεύτερο πτυχίο για τη Βολιώτισσα μητέρα και εκπαιδευτικό Βηθλεέμ Ευτυχιάδου

Η εργασία, η οικογένεια και οι υποχρεώσεις δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τη Bηθλεέμ Ευτυχιάδου από τον Βόλο που χθες πήρε το δεύτερο πτυχίο της από το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, ενώ το πρώτο πτυχίο ήταν στην Ελληνική Φιλολογία. Έχει οικογένεια και δύο παιδιά. Μάλιστα ο γιος της είναι φοιτητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στον Βόλο και η κόρη της θα δώσει φέτος πανελλήνιες εξετάσεις. Παράλληλα με τις σπουδές της η κ. Βηθλεέμ εργαζόταν. Έκανε φροντιστήρια, ενώ ανά διαστήματα ήταν στην εκπαίδευση ως ωρομίσθια.
«Νομίζω ότι η γνώση είναι καλό να υπάρχει. Και όσο υπάρχει βοηθάει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος όποιο επάγγελμα και αν κάνει. Πιστεύω ότι τα παιδαγωγικά χρειάζονται σε όλους για να γίνουμε καλύτεροι και παιδαγωγοί και άνθρωποι» τόνισε η ίδια και υπογράμμισε τη σημασία της θέλησης.

«Όταν έχει κάποιος θέληση μπορεί να τα καταφέρει όλα. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει θέληση» δήλωσε και πρόσθεσε ότι είχε μεγάλη στήριξη από την οικογένειά της. «Είναι καλό να έχει στήριξη καθώς εισπράττεις θετική ενέργεια και την προωθείς».
Η κ. Ευτυχιάδου ολοκλήρωσε τις σπουδές τις στα 2,5 χρόνια καθώς μπήκε στο Τμήμα με κατατακτήριες εξετάσεις. Μάλιστα δεν αποκλείει να συνεχίσει στο μέλλον τις σπουδές της και σε κάποιο άλλο τμήμα. «Η γνώση δεν πρέπει να σταματάει» είπε χαρακτηριστικά μετά την ορκωμοσία της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το